Gouda
Referentie: SPS07381

Specialist ouderengeneeskunde palliatieve zorg

Wat ga je doen?

Heb jij als specialist ouderengeneeskunde affiniteit met de palliatieve zorg? En wil jij werken binnen een organisatie met uiteenlopende doorgroei- en specialisatiemogelijkheden? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Als specialist ouderengeneeskunde ga je met name werken in de langdurige zorg en eventueel ook in de eerste lijn. Je gaat hulp en begeleiding bieden aan mensen met beperkingen als gevolg van een ongeval of ziekte. Dit doe je op zowel somatisch als psycho-geriatrisch gebied.

Waar ga je werken?

Als specialist ouderengeneeskunde ga je werken bij een organisatie in Midden Nederland die volop in beweging is. De organisatie biedt zorg aan diverse patiënten, zoals GRZ, expertisecentrum dementie, jong dementerenden, palliatieve bedden en NAH. De vakgroep bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en AIOS. Daarnaast worden binnen de organisatie veel artsen opgeleid. Je komt terecht in een gevarieerd en team met zowel oud als jong bloed.

Wie ben jij als specialist ouderengeneeskunde?

Als specialist ouderengeneeskunde kan jij zowel zelfstandig als in teamverband goed presteren. Verder:

  • Heb je een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.
  • Ben je BIG geregistreerd.
  • Heb je een duidelijke visie op de ouderenzorg en ben je op de hoogte van de maatschappelijke ontwikkelingen. Deze kun je vertalen naar de praktijk en uitdragen.
  • Heb je ervaring in en affiniteit met de palliatieve zorg. Bij voorkeur heb je een afgeronde kaderopleiding of interesse deze te gaan volgen.
  • Je bent proactief en communicatief sterk.
  • Ben je in het bezit van een auto.

De organisatie vraagt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat krijg je?

Binnen deze organisatie heb je als specialist ouderengeneeskunde voldoende uiteenlopende doorgroei- en specialisatie mogelijkheden. Daarnaast krijg je:

  • Een functie van 24 tot 36 uur per week, werkdagen en tijden zijn in overleg. De diensten zijn deels uitbesteed en desgewenst kun je alleen als achterwacht fungeren. Ook is er een mogelijkheid voor het volgen van een kaderopleiding.
  • Een salaris, pensioen en onregelmatigheidstoeslagen volgens de cao VVT, functiegroep 75 (tussen € 5.164,53 en € 8.146,47 op basis van 36 uur per week).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Toegang tot het opleidingscentrum en online trainingen.

Je kunt zowel in vast dienstverband als op interim basis aan de slag.

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze specialist ouderengeneeskunde vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.