Utrecht
Referentie: SPLS07463

Kaderarts GRZ of specialist ouderengeneeskunde

Wat ga je doen?

Wil jij als kaderarts ergens aan de slag waar je de ruimte krijgt voor (persoonlijke) ontwikkeling, onderzoek en contacten met een uitgebreid netwerk in de regio en heb je affiniteit met neurorevalidatie? Wil je daarnaast de mogelijkheid om €8.146,- te kunnen verdienen en heb je plezier in het ontwikkelen van beleid? Dan is deze kaderarts vacature echt iets voor jou!

Als kaderarts lever je de medische zorg en ben je verantwoordelijk voor informatieverstrekking aan (naasten van) cliënten ten aanzien van de medische situatie, de inhoud en het doel van de (multidisciplinaire) behandeling, zorgplan en prognose. Daarnaast:

  • Bepaal je de noodzaak tot opname, overplaatsing en ontslag van cliënten naar huis of andere woonvormen.
  • Ben je, naast het goed inrichten en borgen van kwalitatief hoogwaardige zorg, ook actief in het ondersteunen van een optimale samenwerkingscultuur. Dit gebeurt vanuit een multidisciplinair team waar op een directe en open wijze zaken op tafel komen en problemen worden opgepakt.
  • Werk je samen met de verzorging en met het multidisciplinaire behandelteam om tot een goede behandeling en begeleiding van cliënten te komen.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een grote zorgorganisatie die verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, wonen met zorg en thuiszorg levert. Er werken elf specialisten ouderengeneeskunde waarvan zes binnen de divisie Verzorgd Wonen en vijf binnen de divisie Revalidatie & Herstel. Binnen de organisatie zijn er ruim 180 revalidatieplaatsen voor GRZ, ELV en zzp 9B indicaties. Er zijn gespecialiseerde revalidatie-afdelingen voor onder meer Long-, CVA- Orthopedische, Oncologische en Cognitieve revalidatie.

Je komt te werken in het Centrum voor Revalidatie & Herstel, maar kan ook op de andere nabij gelegen locaties worden ingezet. Er is een goede samenwerking voor onder andere de bereikbaarheidsdiensten met de SO’s van de divisie Verzorgd Wonen. Het team bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, artsen in opleiding, basisartsen en verpleegkundig specialisten.

Wie ben jij als kaderarts?

Als kaderarts heb je plezier in het ontwikkelen van beleid voor oude en nieuwe doelgroepen. Daarnaast:

  • Ben je een kaderarts GRZ met interesse voor neurorevalidatie óf een specialist ouderengeneeskunde met relevante werkervaring.
  • Heb je affiniteit met neurorevalidatie.
  • Communiceer je op een prettige wijze en weet je collega's mee te nemen en te enthousiasmeren.
  • Pas je nieuwe ontwikkelingen binnen het medisch vakgebied in de praktijk toe.
  • Ben je in staat om meerwaarde te halen uit elk team waar je een rol speelt, hiertoe zet je jouw coachende kwaliteiten in.
  • Ben je in staat om een volwaardig sparringpartner te zijn van je collega artsen, divisiemanager en verpleegkundig managers.

Wat krijg je?

Als kaderarts krijg je de ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, onderzoek en contacten met een uitgebreid netwerk in de regio. Daarnaast krijg je:

  • Een salaris van minimaal €5.442,80,- en maximaal €8.146,40,- (FWG 75).
  • Een functie voor 32-36 uur per week.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een pensioenregeling bij een pensioenfonds.
  • Aantrekkelijke korting op zorgverzekeringen.
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro.

Je kunt zowel in vast dienstverband als op interim basis aan de slag.

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze kaderarts vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.