Noord-Brabant
Referentie: SPLS07471

Arts infectieziektebestrijding

Wat ga je doen?

Wil jij als arts meestrijden tegen Covid-19, maar ook tegen andere infectieziekten als het norovirus, mazelen of meningokokken? Werk je daarnaast graag in teamverband en wil jij jouw werktijden flexibel in kunnen zetten? Dan is deze arts infectieziekten vacature echt iets voor jou!

Als arts voer je alle reguliere werkzaamheden van de infectieziektebestrijding uit. Zo ondersteun je verpleegkundigen die je raadplegen voor dagelijkse casuïstiek en geef je medisch advies en informatie aan externe instanties en zorgprofessionals. Daarnaast:

  • Signaleer je nationale en internationale ontwikkelingen in de publieke gezondheid op het gebied van infectieziekten en past hier zo nodig beleid op aan.
  • Draag je bij aan deskundigheidsbevordering en (na)scholing.
  • Heb je een primaire rol bij de aanpak van grootschalige uitbraken van infectieziekten en stuurt het uitbraakteam aan.
  • Deelnemen aan de achterwacht voor de verpleegkundigen bij de reizigersspreekuren behoort tot de mogelijkheden.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een GGD instelling. Elke medewerker levert zijn of haar bijdrage aan de gezondheid van de inwoners. De instelling werkt in opdracht van de samenleving: de burgers zijn de opdrachtgevers. Het MT neemt jaarlijks deze opdracht aan en zet daarmee de koers uit.  Er wordt gewerkt met zelforganiserende teams die de maatschappelijke opdracht uitvoeren. Zij geven invulling aan de koers. Dat is de basis voor de jaarcyclus. 

Je krijgt veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Tegelijkertijd hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij en commitment met onze organisatie en  doelstellingen.

Wie ben jij als arts?

Als arts infectieziektebestrijding ben je bereid om mee te rouleren in de bereikbaarheidsdiensten (gemiddeld eens per 2 maanden). Daarnaast:

  • Ben je arts Infectieziektebestrijding KNMG, bij voorkeur geregistreerd als arts Maatschappij & Gezondheid met het profiel Infectieziektebestrijding.
  • Ben je opleider of heb je interesse om opleider te worden.
  • Werk je graag in teamverband, bent collegiaal, betrouwbaar en initiatiefrijk.
  • Beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je bent je bewust van de omgeving waarin je handelt.
  • Ben je in bezit van een rijbewijs B en auto.

Ben je bijna klaar bent met de eerste fase van de opleiding? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren?

Wat krijg je?

Als arts infectieziektebestrijding krijg je een individueel keuze budget en flexibele werktijden. Daarnaast krijg je:

  • Een tijdelijke aanstelling voor 24-36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een salaris van minimaal €3.526,- en maximaal €5.814,-.
  • Een arbeidsmarkttoelage.

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze arts vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.