Ede
Referentie: SPLS07495

Coördinerend specialist ouderengeneeskunde

Wat ga je doen?

Heb jij als specialist ouderengeneeskunde affiniteit met palliatieve zorg en wil jij het de cliënten zo comfortabel mogelijk maken? Wil je je daarnaast samen met je collega's buigen over de invulling van verschillende thema's organisatiebreed? Dan is deze specialist ouderengeneeskunde vacature echt iets voor jou!

Een team van enthousiaste professionals staat klaar om onder jouw leiding te werken aan de best mogelijke zorg in de laatste levensfase. Naast het verder doorontwikkelen en implementeren van principes rondom palliatieve zorg binnen de gehele organisatie:

  • Ben je de kartrekker van de opzet van een palliatieve unit voor vier cliënten binnen het expertisecentrum.
  • Ben je op organisatiebreed niveau verantwoordelijk voor de portefeuille palliatieve zorg.
  • Zorg je er samen met je collega’s voor dat de cliënten de zorg krijgen die zij nodig hebben.
  • Buig je je samen met je collega RSO’s over de invulling van verschillende thema’s organisatiebreed.
  • Ben je verantwoordelijk voor de functionele aansturing van de medische dienst in de regio.
  • Werk je nauw samen met de regiomanager en regiocoördinator.
  • Ben je intensief betrokken bij de wijze waarop de algemene basis medische zorg en behandeling in de regio worden vormgegeven.

ANW diensten zullen per 1 januari volledig worden uitbesteed. Tot die tijd is jouw inzet in ANW diensten enkel gewenst op maandag t/m woensdag.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een organisatie voor verpleging, verzorging en thuiszorg. De organisatie is actief in verschillende regio’s. Iedere regio werkt met een regiocoördinerend specialist ouderengeneeskunde (RSO) die naast de activiteiten in de regio een overstijgend thema vertegenwoordigd zoals bijvoorbeeld eerstelijnszorg, WZD en opleidingen.

Als RSO vervul je een cruciale rol in de totstandkoming van de basis medische zorg in de regio en onderlinge samenhang binnen de gehele organisatie. Het team bestaat uit drie RSO’s, een specialist ouderengeneeskunde transmurale zorg, twee specialisten ouderengeneeskunde, twee verpleegkundig specialisten, drie physician assistants en vier basisartsen. Aan dit team wordt een regiocoördinerend specialist ouderengeneeskunde met het aandachtsgebied palliatieve zorg toegevoegd.

De organisatie wil garant staan voor passende zorg in de laatste levensfase, waarin het de cliënt zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast wordt er aandacht en nazorg aan naasten geboden. De organisatie hanteert principes voor het bieden van vroegtijdige palliatieve zorg.

Wie ben jij als specialist ouderengeneeskunde?

  • Je hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond.
  • Je bent BIG geregistreerd.

Wat krijg je?

Als specialist ouderengeneeskunde krijg je voldoende tijd en ruimte om, in overleg, invulling te geven aan jouw werkzaamheden. Daarnaast krijg je:

  • Een salaris conform de CAO VVT FWG 75.
  • Een functie voor 28-36 uur per week.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je o.a. kan kiezen uit korting op een nieuwe fiets of korting op een sportabonnement.

Wil je graag op zzp-basis aan de slag? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze specialist ouderengeneeskunde vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: