Leiden
Referentie: SPS07507

Arts-assistent eetstoornissen

Wat ga je doen?

Heb jij als arts-assistent affiniteit met eetstoornissen en werk je graag in een multidisciplinair team? Wil je daarnaast meer ervaring opdoen in de psychiatrie? Dan is deze arts-assistent eetstoornissen vacature echt iets voor jou!

Je voert intakegesprekken.

  • Je doet diagnostiek.
  • Je stelt de cliënt in op medicatie.
  • Je stelt in overleg met de cliënt samen een behandelplan op.
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde behandeltraject.
  • Je verricht bereikbaarheidsdiensten of crisisdiensten buiten kantoortijden.

Waar ga je werken?

Als arts-assistent ga je aan de slag bij een organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Hier wordt een intensief programma voor jongeren en volwassenen met een eetstoornis en eventueel comorbide psychiatrische problematiek aangeboden.

Er worden cliënten behandeld met anorexia nervosa, boulimia nervosa en binge eating disorder. Vaak hebben de cliënten ook ernstige andere psychiatrische problematiek zoals persoonlijkheidsstoornissen, autisme spectrum stoornissen (ASS), angst- en dwangklachten, depressie of somberheidsklachten.

Je komt te werken op de (gesloten) klinische opnameafdeling. Hier ga je aan de slag in een team van sociotherapeuten (verpleegkundigen en SPH), (GZ-)psychologen, arts-assistenten (i.o. tot psychiater), een klinisch psycholoog, een psychiater en een internist.

Wie ben jij als arts-assistent?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot basisarts en bent BIG-geregistreerd.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
  • Ervaring in de psychiatrie is een pre.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor 32 uur per week. Salariëring is ingedeeld in functieschaal 65.

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze arts-assistent eetstoornissen vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.