Hilversum
Referentie: SPS07509

Specialist ouderengeneeskunde GRZ

Wat ga je doen?

Heb jij als specialist ouderengeneeskunde affiniteit met de GRZ en vind je het leuk om mee te denken en ontwikkelen in het project GRZ? Wil je daarnaast werken op een prachtige locatie in een groene en waterrijke omgeving binnen een klein enthousiast team met gedreven collega's? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als specialist ouderengeneeskunde kom je te werken binnen de medische vakgroep, bestaande uit vijf SO's en een aantal basisartsen. Samen met jouw collega's gaan jullie werken om de GRZ naar een hoger plan te tillen. Creativiteit, eigen inbreng en meedenken over de toekomst wordt dan ook erg gewaardeerd.

De manager behandel- en adviescentrum stuurt de medische vakgroep aan en er is met regelmaat directe afstemming met de bestuurder.

Binnen deze organisatie werk je met verschillende doelgroepen, waaronder NAH, hospice, GRZ/ ELV, long stay somatiek en PG. Dit maakt het werk erg divers.

Waar ga je werken?

Als specialist ouderengeneeskunde ga je werken binnen een vooruitstrevende zorgorganisatie in de regio Noord-Holland, die volop aan het verbeteren en aanpassen is om de best mogelijke zorg te bieden. De organisatie biedt verpleeghuiszorg, behandeling en advies en doet dit zowel intramuraal als in de eerste lijn. Er zijn drie verpleeghuislocaties binnen een straal van 5 km.

Tot de behandeldienst behoren: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, (gezondheidszorg)psychologen, logopedisten, diëtisten en een muziek- en relaxatietherapeut. We hebben ondersteuning en taakdelegatie in de vorm van een doktersassistente, wond-verpleegkundigen, DM verpleegkundige en Parkinson verpleegkundige. De ANW-diensten zijn deels uitbesteed.

Wie ben je als specialist ouderengeneeskunde?

Als specialist ouderengeneeskunde voel je je thuis in een kleinschalige, maar diverse organisatie met korte lijnen binnen een klein team met gedreven collega's. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een registratie tot specialist ouderengeneeskunde.
  • Heb je (bij voorkeur) een afgeronde kaderopleiding GRZ.
  • Heb je affiniteit met de GRZ of een aantal jaar werkervaring binnen deze doelgroep.
  • Heb je ervaring met verbeterprojecten.
  • Vind je het leuk om mee te denken en ontwikkelen in het GRZ project.

Wat krijg je?

  • Een salaris conform cao VVT-FWG 75. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen regeling, fisc free en fiscale uitruil reiskosten).
  • Gebruiksvriendelijke ECD, mede ingericht door SO's
  • Ondersteuning om te blijven ontwikkelen.
  • Je kunt zowel in vast dienstverband als op interim basis aan de slag.

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze specialist ouderengeneeskunde vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.