Leiden
Referentie: SPLS07589

ANIOS wijkteam

Wat ga je doen?

Kun jij als ANIOS omgaan met chaos en onvoorspelbaarheid én heb je ervaring in de ambulante zorg? Heb je daarnaast affiniteit met psychiatrische ziektebeelden? Dan is deze ANIOS vacature echt iets voor jou!

Als ANIOS ga je de psychiater ondersteunen met het behandelen van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Je richt je hierbij op de somatische klachten en de medische behandeling. Dit doe je zowel bij de GGZ instelling als bij cliënten thuis. Je wordt gesuperviseerd door een psychiater en neemt daarnaast deel aan het ANIOS onderwijs. Er wordt outreachend en opname voorkomend gewerkt. Hierbij word veel samengewerkt met ketenpartners uit het sociale domein. Door de complexiteit en diversiteit van de doelgroep en het contact met externe partners is dit een ideale leerplek als je de ambitie hebt om een vervolgopleiding zoals de A-opleiding of de huisartsenopleiding te volgen. In deze rol kun je veel ervaring op doen en leren van collega’s. Door de afwisseling en onvoorspelbaarheid wordt er continue een beroep gedaan op je creativiteit en flexibiliteit.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een GGZ instelling in het wijkteam. Deze teams behandelen en begeleiden cliënten met ernstige psychische aandoeningen in een multidisciplinaire aanpak. Deze aandoeningen gaan vaak samen met problemen op verschillende leefgebieden en met ernstige maatschappelijke beperkingen. Het doel is om cliënten te ondersteunen in hun herstelproces zodat zij succesvol en naar tevredenheid kunnen functioneren. De wijkteams zijn CCAF gecertificeerd en gericht op professionele verbetering. De teams staan erom bekend dat er met elkaar informatie en kennis wordt gedeeld.

Wie ben jij als ANIOS?

Als ANIOS is het belangrijk dat je om kunt gaan met chaos en onvoorspelbaarheid, geen dag is namelijk hetzelfde. Daarnaast:

  • Heb je de opleiding geneeskunde afgerond.
  • Ben je BIG geregistreerd.
  • Heb je affiniteit met psychiatrische ziektebeelden.
  • Sta je open om te leren.
  • Ben je in staat om je in te leven, maar ook om te relativeren.
  • Is het een pré als je ervaring hebt in de ambulante zorg.
  • Ben je in bezit van een rijbewijs B en een auto.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract van 28 uur per week voor de periode van 1 december 2020 t/m 1 juni 2021. Jouw salaris is conform FWG 65 (minimaal €3.465 en maximaal €5.439).

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze ANIOS vacature? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.