Rotterdam
Referentie: SPLS07756

Basisarts Ouderengeneeskunde

Wat ga je doen?

Heb jij als basisarts affiniteit met de meer complexere casuïstiek op het gebied van revalidatie en wil je in de ouderenzorg werken? Heb jij het daarnaast in je om meerwaarde te halen uit het team waarin je werkt en wil je ergens aan de slag waar voldoende ruimte is voor vakinhoudelijk verdieping? Dan is deze basisarts vacature echt iets voor jou!

Als basisarts ga je deel uitmaken van een team met o.a. specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten en verpleegkundig specialisten. Je verleent medische zorg aan de (tijdelijke) bewoners van het revalidatiecentrum, dit doe je onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde.

Er wordt hard gewerkt om, volgens de nieuwste inzichten, de behandeling en begeleiding van cliënten uit de geriatrische doelgroepen vorm te geven. De vakgroepen van de verschillende professionals hebben een cruciale rol om daar meer invulling aan te geven. Jij gaat werken met verschillende doelgroepen, je verricht werkzaamheden op de oncologische revalidatie en palliatieve unit.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een organisatie voor geriatrische revalidatiezorg. Op de locatie waar jij gaat werken, in hartje Rotterdam, is plaats voor 178 patiënten met zeer uiteenlopende aandoeningen en/of beperkingen. Er zijn zes geriatrische revalidatie-en herstel afdelingen voor andere andere oncologie, orthopedie, mensen met een herseninfarct of COPD en een polikliniek geriatrische revalidatie. Daarnaast zijn er specialistische eenheden voor palliatieve zorg, (kortdurende)psychogeriatrische zorg en jonge mensen met dementie.

Wie ben jij als basisarts?

Als basisarts beschik je over relevante ervaring op het gebied van revalidatie, verpleeghuiszorg, geriatrie en/of neurologie. Daarnaast:

  • Ben je BIG geregistreerd als basisarts.
  • Heb je een AGB code (of je kan deze aanvragen).
  • Je hebt affiniteit met het vak revalidatie en/of ouderengeneeskunde.
  • Je hebt affiniteit met de meer complexere casuïstiek op het gebied van revalidatie.
  • Je communiceert op een prettige wijze en bent nauwkeurig.
  • Je wilt meerwaarde halen uit het team waarin je een rol speelt.

Ben jij verpleegkundig specialist en wil je graag in de GRZ aan de slag? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!

Wat krijg je?

  • Een contract voor 28 - 32 uur per week (zowel loondienst als zzp-verband mogelijk).
  • Een salaris volgens salarisschaal 65 CAO VVT (minimaal €3.707,64,- en maximaal €5.584,67,-).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Vakantiegeld van 8%.
  • Voldoende mogelijkheden tot vakinhoudelijke verdieping.
  • Pensioenopbouw.
  • Korting op diverse collectieve verzekeringen.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze basisarts vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?
Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.