Leiden
Referentie: SPS07782

ANIOS acute psychiatrie

Wat ga je doen?

Wil jij als ANIOS werken op de ideale werkplek om je voor te bereiden op een vervolgopleiding zoals de opleiding tot psychiater en wil je bijdragen aan nieuwe initiatieven? Heb je daarnaast affiniteit met de acute psychiatrie en ben je goed in het bedenken van creatieve oplossingen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als ANIOS ga je aan de slag op de High Intensive Care (HIC) en de Medium Care (MC). Je bent behandelaar van cliënten die intensieve en acute zorg nodig hebben binnen een gesloten kliniek. Je krijgt supervisie van een psychiater, maar je krijgt ook de ruimte om zelfstandig te werken. Je houdt je bezig met de volgende taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor de indicatiestelling, diagnostiek en medicamenteuze behandeling.
  • Je bent samen met collega's verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde behandeltraject.
  • Je stelt in overleg met de cliënt een behandelplan op.
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de afdelingen naar een meer cliëntgerichte omgeving.
  • Je verricht bereikbaarheidsdiensten of crisisdiensten (beiden in de voorwacht) buiten kantoortijd.

Heb je ambitie om de opleiding tot psychiater te volgen? Je krijgt bij deze organisatie de mogelijkheid om deel te nemen aan onderwijsactiviteiten die georganiseerd worden voor de arts-assistenten die al in opleiding zijn.

Waar ga je werken?

Als ANIOS ben je werkzaam bij een GGZ-instelling in Leiden. De zorgfunctie acute psychiatrie kent drie gesloten opname klinieken voor volwassenen en ouderen. Je zult op zowel de HIC en de MC worden ingezet. Op de HIC worden cliënten behandeld die binnen komen in crisis. De gemiddelde opnameduur varieert van enkele dagen tot enkele weken. De MC is een gesloten afdeling met 20 bedden. Gemiddeld worden cliënten hier nog 6 weken behandeld en kunnen zij herstellen na een doorverwijzing vanuit een andere afdeling of externe verwijzer.

De organisatie behandelt vanuit een herstelgerichte visie en probeert het verblijf van cliënten zo prettig mogelijk te maken. Mede omdat veel cliënten niet altijd vrijwillig binnen komen. Dit maakt werken bij deze organisatie erg inspirerend en uitdagend.

Wie ben je als ANIOS?

Je draagt graag bij aan nieuwe initiatieven, bent goed in het bedenken van creatieve oplossingen en je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team. Verder:

  • Heb je een afgeronde opleiding tot basisarts.
  • Ben je in het bezit van een BIG registratie.
  • Heb je (bij voorkeur) ervaring in de psychiatrie.
  • Heb je affiniteit met de doelgroep en de acute psychiatrie.

Wat krijg je?

Als ANIOS krijg je een zinvolle en uitdagende functie aangeboden in een inspirerende werkomgeving. Daarnaast krijg je:

  • een tijdelijk contract van 36 uur voor de periode van 1 maart 2021 tot 1 maart 2022.
  • een salaris conform schaal 65 CAO GGZ (min. € 3.465,00- max. € 5.439,00). Inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring.
  • een ideale opstap voor de opleiding tot psychiater.
  • de ruimte om bij te dragen aan nieuwe initiatieven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laagdrempeliger maken van familiecontact.
  • supervisie van een psychiater.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze ANIOS vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.