Assen
Referentie: SPS07807

Psychiater ambulant (vast/ interim)

Wat ga je doen?

Wil jij als psychiater werken binnen multidisciplinaire teams en bijdragen aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandeling van cliënten? Heb je daarnaast affiniteit met de LVB-doelgroep en risicovol of onbegrepen gedrag zowel met als zonder justitiële achtergrond en wil je aan de slag binnen een ontwikkelingsgerichte organisatie? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als psychiater ga je aan de slag binnen de teams: dagbehandeling, het poli team, het FRT-team en het diagnostiekteam. Dit zijn multidisciplinaire samengestelde teams bestaande uit o.a. GZ-psychologen, orthopedagogen, vaktherapeuten, casemanagers, systeemwerkers, verpleegkundige en sociotherapeuten. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Psychiatrische hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling.
  • Het verrichten van individuele diagnostiek en het behandelen van cliënten met een breed scala aan psychiatrische stoornissen.
  • Het bijdragen aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandeling van de cliënten.
  • Het intensief samenwerken met verschillende interne en externe partijen.
  • Het bijdragen aan het teamproces en werken vanuit het perspectief van herstelgericht organiseren.
  • Het inhoudelijk bijdragen op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken.
  • Bereikbaarheid tijdens werkdagen voor psychiatrische hulpvragen van andere teams.
  • Het bijwonen van multidisciplinaire overleggen.

Je verricht je werk zowel binnen de locatie als outreachend, waarbij je veelal samen met een collega op huisbezoek gaat.

Waar ga je werken?

Als psychiater ga je werken bij een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg op de locatie Assen. De organisatie biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en risicovol gedrag ((SG)LVB). Een deel van de cliënten heeft een forensische achtergrond. Doel van de behandeling is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

De sector ambulant is leider in het ambulante veld als het gaat om onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten met een LVB en complexe problematiek. Zij bieden o.a. diagnostiek, consultatie, poliklinische behandeling, (forensisch) FACT, specialistische begeleiding, en dagbehandeling.

Wie ben je als psychiater?

Je hebt affiniteit met de LVB doelgroep, zowel justitie als geen justitie cliënten. Daarnaast ben je bereid om op de locatie Assen te werken, maar je bent ook outreachend inzetbaar. Verder:

  • Heb je een afgeronde opleiding tot psychiater en een actuele BIG registratie.
  • Heb je een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterkte communicatie vaardigheden.
  • Ben je een echte teamplayer en kunt medewerkers binden en verbinden.
  • Ben je flexibel, betrouwbaar en stressbestendig.
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat krijg je?

Als psychiater krijg je een uitdagende functie aangeboden binnen een enthousiast, zelfstandig en multidisciplinair team. Verder krijg je:

  • een contract voor 12 uur per week of in combinatie met inzet op andere locaties van de organisatie. Als ZZP'er ben je ook welkom om te solliciteren.
  • een salaris van minimaal €5318,- en maximaal €9294,- (conform schaal medisch specialisten) bruto per maand op basis van een 36-uurige werkweek.
  • een functie bij een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.