Apeldoorn
Referentie: SPLS07824

Interim psychiater intensieve vervolgbehandeling

Wat ga je doen?

Heb jij als psychiater een herstelgerichte manier van werken en ben je in staat om anderen te stimuleren? Wil je daarnaast zo snel mogelijk aan de slag en beschik je over probleemoplossend vermogen? Dan is deze interim psychiater vacature echt iets voor jou!

Als IVB psychiater in een multidisciplinair team ben je eindverantwoordelijk voor het medisch psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten. Ook heb jein het behandelteam een aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Daarnaast bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden uit:

  • Adviseer je vanuit een beleidsrol de directie en het management over het behandelbeleid en de gewenste toekomstrichting.
  • Geef je mede vorm aan de implementatie van goede GGZ: je adviseert op basis van actuele thema’s, vraagstukken en zorginhoudelijke ontwikkelingen.
  • Zoek je steeds naar behoeften en kansen binnen de teams, weet je verschillende scenario’s te ontwerpen en beïnvloed je zo de besluitvorming.
  • Ontwikkel je mede een behandelafdeling waar diagnostiek en behandeling voorop staat.
  • Denk je mee in de transitie van de afdeling naar een nieuwe locatie in Warnsveld. Hierin maak je, in samenspraak met de andere afdelingen in het pand, beleid om de overgang en de kwaliteit te waarborgen/verbeteren.
  • Neem je deel aan de crisisdienst als supervisor.

Waar ga je werken?

Jij gaat aan de slag op de afdeling Intensieve vervolgbehandeling, een afdeling waar patiënten verder stabiliseren, behandeling krijgen en vervolg- of her-diagnostiek krijgen om in de maatschappij te kunnen re-integreren. Daarnaast zijn in dit gebouw o.a. de HIC en de Acute Deeltijd gehuisvest. Soms zul je samen met deze collega's verantwoordelijk zijn voor de inhoud.

Wie ben jij als psychiater?

  • Je hebt de opleiding tot arts en de medische specialisatie tot psychiater afgerond.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt een herstelgerichte manier van werken.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen.
  • Je bent in staat anderen te inspireren.
  • Je bent stressbestendig.

Wat krijg je?

Je gaat op interim basis aan de slag en er geldt een marktconform tarief. Je start zo snel mogelijk en het aantal uren worden in overleg overeengekomen.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.