Leiden
Referentie: SPLS07855

Basisarts ouderen

Wat ga je doen?

Heb jij als basisarts affiniteit met de doelgroep ouderen en wil je ergens aan de slag waar je voldoende ruimte krijgt voor professionele ontwikkeling? Werk je daarnaast graag in een multidisciplinair team en wil je de mogelijkheid krijgen om €5.439,- te kunnen verdienen? Dan is deze basisarts vacature echt iets voor jou!

Als basisarts ondersteun je de psychiater in het diagnosticeren en behandelen van oudere cliënten. Daarnaast voer samen met collega’s het vastgestelde behandeltraject uit en voer je opname- en vervolggesprekken. Verder:

  • Richt je je op de somatische klachten en medische behandeling.
  • Verricht je psychiatrisch/somatisch onderzoek, diagnostiek en (medisch psychiatrische) behandeling.
  • Behandel je, onder supervisie, psychiatrische ziekten en klachten van patiënten om de problematiek te verminderen en het psychisch functioneren te verbeteren.
  • Stel je indicaties.
  • Voer je diagnostische werkzaamheden uit.
  • Stel je samen met de cliënt een behandelplan op.
  • Voer je opnamegesprekken en vervolggesprekken.
  • Stel je cliënten in op medicatie.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de afdeling ouderen binnen een GGZ instelling. Hier word jij onderdeel van een multidisciplinair team. Er worden verschillende veranderings- en herstelgerichte behandelingen aan cliënten geboden. Daarnaast wordt er veelvuldig met o.a. psychiaters, psychologen, vak-therapeuten en verpleegkundigen samengewerkt. De cliënten worden waar mogelijk op de poli behandelt en indien nodig thuis. Het uitgangspunt is om samen te werken met de cliënt op de weg naar herstel. Mocht volledig herstel niet mogelijk zijn is het doel om de cliënt zo goed mogelijk in staat te stellen de regie over het leven te behouden.

Wie ben jij als basisarts?

  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke functie voor 32 - 36 uur per week. Je gaat aan de slag voor de periode van 1 mei tot en met 30 september 2021. Daarnaast krijg je een salaris van minimaal €3.465,- en maximaal €5.439,- (o.b.v. 36 uur per week). Ook krijg je voldoende ruimte voor professionele ontwikkeling.

De functie kan zowel op zzp-basis als in dienstverband worden ingevuld.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze basisarts ouderen vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.