Tiel
Referentie: SPS07918

Vaccinatie-arts regio Rivierenland

Wat ga je doen?

Wil jij als vaccinatie-arts aan de slag bij een organisatie in de regio Rivierenland en heb je daarnaast ervaring met het verlenen van eerste hulp en BLS? Ben je daarnaast per direct beschikbaar en vind je het geen probleem om ook in de avond of het weekend te werken? Dan is deze vaccinatie-arts vacature wellicht iets voor jou!

Je bent op een van onze vaccinatielocaties het eerste aanspreekpunt bij medisch-inhoudelijke problemen of andere zaken betreffende het prikteam. Verder ga je:

  • Vragen beantwoorden op het gebied van infectieziekten of over het vaccin.
  • Eventuele medische contra-indicatie beoordelen.
  • Ingrijpen bij voorkomende calamiteiten.
  • Nauwlettend de priklijnen in de gaten houden en actie ondernemen bij prikaccidenten.
  • De richtlijnen van veilig werken en hygiëne volgen gedurende de COVID-19 pandemie.

Waar ga je werken?

Als vaccinatie-arts ga je werken bij een organisatie die zich sinds eind februari 2020 inzet voor de bestrijding van het coronavirus. Inmiddels is er een flexibel team van 200 infectieziektebestrijders en andere professionals. Zij zetten zich met hart en ziel in om de spreiding van het coronavirus de baas te blijven. De organisatie heeft vanuit landelijk beleid de taak om iedereen met klachten te testen op het coronavirus. Bij een positief testresultaat voeren wij bron- en contactonderzoek uit. Ook adviseert de organisatie inwoners, professionals en organisaties, bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen, over maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

Wie ben jij als vaccinatie-arts?

Je bent flexibel en ondernemend en beschikt over eigen vervoer. Daarnaast ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar en kun je ingeroosterd worden op iedere dag van de week. Verder ben je:

  • (basis-) arts.
  • BIG-geregistreerd.
  • Iemand die beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Iemand die bij voorkeur ervaring heeft met vaccinaties.
  • Per direct beschikbaar.
  • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar, inclusief weekend- en avonddiensten

Wat krijg je?

Je krijgt een rechtspositie gebaseerd op de CAO SGO en daarnaast een (payroll-) contract voor een nader te bepalen aantal maanden. Verder krijg je:

  • Een salaris van minimaal €3.561,- en maximaal €5.169,- bij een volledige aanstelling volgens schaal 11 van de Salaristabel SGO (Samenwerkende gemeentelijke organisaties).
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarloon. Dit kun je o.a. inzetten voor verlof, geld of studie.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze arts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.