Rotterdam
Referentie: SPS08012

Psychiater FACT-team

Wat ga je doen?

Wil jij als psychiater een prominente rol aannemen, waarin jouw mening voorop staat en je mag meedenken over het zorgaanbod van de organisatie? Wil je daarnaast een salaris van maximaal €9.294,- o.b.v. een 36-urige werkweek verdienen? Dan is deze psychiater vacature wellicht iets voor jou!

Je draagt zorg voor mensen die een ernstige psychiatrische aandoening hebben in combinatie met problemen op andere levensterreinen. Verder:

  • Stel je behandelplannen op vanuit een herstelgerichte visie.
  • Betrek je familie en naasten zoveel mogelijk bij de behandeling.
  • Krijg je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het zorgaanbod van de organisatie.
  • Ontwikkel je jezelf.

Waar ga je werken?

Je gaat als psychiater aan de slag bij een zorginstelling binnen het FACT-team. Dit is een multidisciplinair team waarin verschillende hulpverleners nauw met elkaar samenwerken, waaronder psychiaters, psychologen en verpleegkundigen. Samen met je collega's begeleid, behandel en ondersteun je de patiënten.

Wie ben jij als psychiater?

Je hebt affiniteit met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen in andere levensterreinen. Daarnaast:

  • Sta je BIG-geregistreerd.
  • Kan je snel schakelen tussen cliënt en collega met behulp van je communicatieve vaardigheden.
  • Ben je iemand met visie op herstel in de behandeling van een cliënt.
  • Neem je alleen genoegen met hooggekwalificeerde zorg en neem je je collega's hierin mee.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden van 8 - 24 in de week tot 01-01-2022, met een salaris van maximaal €9.294,-.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.