Dordrecht
Referentie: SPS08062

Basisarts vaccinatieproject Corona

Wat ga je doen?

Ben jij een basisarts die communicatief sterk is, beschikt over empathisch vermogen en weet hoe je gestructureerd te werk moet gaan? Beschik je daarnaast over een afgeronde opleiding Geneeskunde en ben je professioneel en flexibel als arts? Dan is deze basisarts vacature wellicht iets voor jou!

Als ats binnen het vaccinatieteam van de organisatie, ben je medisch eindverantwoordelijk voor alle medische handelingen op de vaccinatielocatie. Denk hierbij aan het beoordelen van contra-indicaties, handelen bij medische incidenten en het vaccineren. Verder ga je:

  • Inhoudelijke informatie geven over vaccinatie.
  • Eventueel overleggen met de arts IZB (telefonisch) en het RIVM.
  • Handelen bij acuut optredende medische problematiek.

Waar ga je werken?

Als basisarts ga je werken bij een organisatie die beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van de inwoners van Zuid-Holland Zuid. De organisatie agendeert gezondheidsthema's, adviseert bij publieke gezondheidsvraagstukken en initieert vernieuwende aanpakken in het kader van gezondheidsbescherming, ziektepreventie en gezondheidsbevordering. In jouw geval zul je te maken hebben met het team dat werkt aan de vaccinaties tegen Covid-19.

Wie ben jij als basisarts?

Je bent minimaal één dienst, maar idealiter meer beschikbaar voor de vaccinatielocatie. Beschikbaarheid in de weekenden is een pré. Verder ben je:

  • In het bezit van een afgeronde opleiding geneeskunde.
  • BIG geregistreerd.
  • Communicatief sterk, iemand met empathisch vermogen en weet je hoe je gestructureerd te werk moet gaan.
  • Flexibel en professioneel als arts.
  • In het bezit van een positieve Verklaring Omtrent Gedrag.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract voor minimaal 1 dienst per week.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze basisarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Nijmegen

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Nijmegen