Den Haag
Referentie: SPS08066

Specialist ouderengeneeskunde / Huisarts

Wat ga je doen?

Ben jij een expert op het gebied van kwetsbare ouderen en chronisch zieken en lijkt het je leuk te werken in een vernieuwende ouderenzorgorganisatie waar de cliënt centraal staat? Vind je het fijn om je werkuren en werkdagen in overleg te bepalen en wil je de mogelijkheid hebben tot het volgen van een kaderopleiding? Dan is deze specialist ouderengeneeskunde vacature wellicht iets voor jou!

Je gaat bouwen om je eigen werkplek vorm te geven en krijgt de kans om dit zelf te regelen. Je gaat zorg bieden aan oudere mensen met dementie, niet-aangeboren hersenletsel, somatische problemen en het syndroom van Korsakov. Daarnaast:

  • Heb je oog voor de gevolgen van gezondheidsproblemen van de cliënt voor zijn of haar dagelijkse leven en dat van de omgeving.
  • Zie je het belang van multidisciplinaire samenwerking in.

Waar ga je werken?

Als specialist ouderengeneeskunde ga je werken bij een medische vakgroep die bestaat uit een enthousiaste groep specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en een physician assistant. Tot de Behandeldienst behoren tevens fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, een dans- en bewegingstherapeut, (gezondheidszorg)psychologen en maatschappelijk werkers. De organisatie is een vernieuwende ouderenzorgorganisatie waar de cliënt centraal staat.

Wie ben jij als specialist ouderengeneeskunde?

Je bent een specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast:

  • Beschik je over een BIG-registratie.
  • Heb je zin om te bouwen in een organisatie die verder professionaliseert.

Wat krijg je?

Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kortingen op uitjes, activiteiten en sportabonnement. Verder krijg je de mogelijkheid voor wetenschappelijk onderzoek en op termijn een promotie traject, de mogelijkheid tot het begeleiden van studenten en de mogelijkheid tot het volgen van een kaderopleiding. Daarnaast:

  • Krijg je direct een vast contract.
  • Een salaris in FWG 75 CAO VVT per 1 juli 2021 tot max. €8.390,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • Zijn de werkuren en werkdagen in overleg.
  • Krijg je een actieve personeelsvereniging.
  • Een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze specialist ouderengeneeskunde vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.