Vught
Referentie: SPS08264

Psychiater kind en jeugd - Klinische behandelgroep / Medium care

Wat ga je doen?

Heb jij als psychiater affiniteit met de doelgroep kinderen en (jong) adolescenten en ben je ondernemend, flexibel en breed inzetbaar? Wil jij daarnaast de mogelijkheid tot een vaste aanstelling en heb jij affiniteit met klinische behandelingen? Dan is deze vacature als psychiater wellicht iets voor jou!

Je voert psychiatrisch onderzoek uit en brengt je diagnostische conclusies in bij de behandelplanbespreking. Je werkt structurerend bij de implementatie van de zorgtrajecten. Je stelt de behandeltherapie vast en coördineert als (regie)behandelaar de uitvoering, evalueert en stelt desgewenst bij.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een expertisecentrum bij uitstek voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 jaar met de meest ernstige psychische aandoeningen, die stagneren in hun ontwikkeling. De behandelingen, zowel klinisch als ambulant, richten zich onder meer op neurobiologische ontwikkelingsstoornissen, trauma en hechting, persoonlijkheidsstoornissen, infant mental health en licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek.

Binnen deze eenheid ondersteun je als psychiater de klinische behandelgroep en de medium care. Op de klinische behandelgroep kunnen kinderen terecht voor observatie, diagnostiek en behandeling. Op de Medium Care wordt er klinische behandeling geboden aan jongeren van 12 tot 18 jaar met uiteenlopende hulpvragen en problematieken. Denk aan autisme, hechtingproblematiek, depressiviteit, angststoornis, etc.

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater heb jij affiniteit met de doelgroep kinderen en (jong) adolescenten. Daarnaast:

  • Ben je BIG-geregistreerd.
  • Ben je ondernemend, flexibel en breed inzetbaar;
  • Werk je graag samen;
  • Hecht je waarde aan het leveren van de beste kwaliteit;
  • Heb je een verbindende wijze van communiceren en draag je bij aan een inspirerend werk- en leerklimaat.

Wat krijg je?

Je krijgt een aanstelling voor bepaalde tijd aangeboden voor bij voorkeur 32 uur per week, aantal uren nader te bepalen in overleg. Salariëring is conform CAO GGZ/MSR en bedraagt tussen de € 5.430,- en € 9.489,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je:

  • De kans jezelf verder te ontwikkelen via de interne academy. Daarnaast biedt de organisatie een Fellow en Partnership programma aan. Fellowship is bedoeld voor Psychiaters in hun eerste drie jaar als medisch specialist. Partnership is bedoeld voor Psychiaters die al enige tijd werkzaam zijn.
  • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.
  • Mogelijkheden voor een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.