Lelystad
Referentie: SPLS08272

ANIOS klinische opname ouderen

Wat ga je doen?

Wil jij als ANIOS in samenspraak met de organisatie kijken naar jouw wensen op het gebied van ontwikkeling, de functie-inhoud en het type behandelprogramma? Beschik je daarnaast over ervaring met de doelgroep ouderen en zoek je een baan waar je met veel verschillende diagnoses in aanraking komt? Dan is deze ANIOS vacature echt iets voor jou!

Als ANIOS vorm je samen met 20 andere professionale het team klinische opname ouderen. Hier houden jij en je team je bezig met het bieden van psychiatrische zorg aan ouderen die opgenomen zijn. De belangrijkste uitdagingen voor het team zijn het verder vormgeven van de familieparticipatie en het optimaliseren van de klinische omgeving, het behandelmilieu en de therapeutische setting. Daarnaast:

  • Draag je vanuit het multidisciplinaire team de verantwoordelijkheid voor iedere patiënt binnen de afdeling.
  • Krijg je te maken met veel verschillende diagnoses en dat geeft veel afwisseling in je werk.
  • Voer je opname/ontslag gesprekken en houd je afstemmingsgesprekken met betrekking tot de zorg.
  • Fungeer je bij het opstellen, uitvoeren en bijstellen van het behandelplan als coördinator.
  • Draag je zorg voor een prettig behandelklimaat voor de patiënt en hun naasten.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag binnen de kliniek ouderenpsychiatrie van een GGZ-instelling. Hier kunnen kunnen volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek terecht voor een breed behandelaanbod. De kliniek heeft twee afdelingen, een gesloten afdeling met 12 bedden en een open afdeling met 8 bedden. Iedere afdeling heeft zijn eigen huiskamer. Dagelijks is er een therapie aanbod en zijn er activiteiten.

Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de aanpak. De patiënt en zijn naasten staan centraal en er wordt intensief samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.

Wie ben jij als ANIOS?

Als ANIOS is het van belang dat je de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde opleiding tot basisarts.
  • Ben je BIG-geregistreerd.
  • Heb je affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met de doelgroep ouderen.
  • Beschik je over goede communicatieve eigenschappen.
  • Kun je een positieve VOG overleggen.

Wat krijg je?

Je krijgt een contract aangeboden voor 32-36 uur per week, met de looptijd van een jaar. Bij wederzijds enthousiasme wordt dit uiteraard omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Ook wordt er in samenspraak met jou gekeken naar jouw wensen op het gebied van ontwikkeling, de functie-inhoud en het type behandelprogramma. Daarnaast krijg je:

  • Een salaris van minimaal €3.538,- en maximaal €5.553,- conform CAO GGZ, FWG 65 (o.b.v. 36 uur).
  • Een eindejaarsuitkering en een pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.
  • Een aanvullend scholingstraject specifiek voor beginnende artsen in de ggz. Om de week kom je digitaal bijeen met je collega artsen om kennis op te doen over verschillende thema’s en ervaringen uit te wisselen.
  • De mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Ben je er nog niet helemaal uit wat past bij jouw interesse en ambities? Door een meeloopdag of door een gesprek met een AIOS of recruiter wordt je opweg geholpen!

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze ANIOS vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.