Vught
Referentie: SPS08400

Psychiater FACT

Wat ga je doen?

Werk jij als psychiater gestructureerd bij de implementatie van de zorgtrajecten en ga je graag aan de slag binnen een FACT-team? Heb je daarnaast een verbindende wijze van communiceren en draag je graag bij aan een inspirerend werk- en leerklimaat? Dan is deze psychiater FACT vacature echt iets voor jou!

Als psychiater van het FACT-team ben jij een belangrijke spil in de behandeling van de cliënten en bij de ontwikkeling van de organisatie. Je voert psychiatrisch onderzoek uit en brengt je diagnostiekconclusies in bij de behandelplanbespreking. Daarnaast:

  • Werk je gestructureerd bij de implementatie van de zorgtrajecten.
  • Je stelt de behandeltherapie vast en coördineert als regiebehandelaar de uitvoering, evalueert en stelt desgewenst bij.
  • Ben je cliëntgericht en resultaatgericht.
  • Ga je werken in een gemotiveerd en multidisciplinair team, dat dagelijks werkt aan de zorg en therapeutische behandeling van cliënten.

Waar ga je werken?

Als psychiater ga je aan de slag binnen een FACT team. Je komt te werken in een leuke, inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen bespreekt de organisatie graag met jou.

Wie ben jij als psychiater?

  • Je bent ondernemend, flexibel en breed inzetbaar;
  • Je werkt graag samen;
  • Je hecht waarde aan het leveren van de beste kwaliteit;
  • Je hebt een verbindende wijze van communiceren en draagt bij aan een inspirerend werk- en leerklimaat (waaronder het geven van supervisie aan a(n)ios en het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek).

Wat krijg je?

Als psychiater FACT krijg je:

  • Een salaris conform CAO-GGZ – AMS (minimaal €5.430,- en maximaal €9.489,-).
  • Een functie voor onbepaalde tijd van 24 tot 32 uur per week (werktijden / uren in overleg).
  • De ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling.

Als zzp-er ben je ook welkom om te solliciteren!

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater FACT vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?
Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.