Zaandam
Referentie: SPS08448

Psychiater ambulant

Wat ga je doen?

Ben jij als psychiater overtuigend en stressbestendig en lijkt het je interessant om ambulante psychiatrische, psychotherapeutische en psychosomatische behandeling te bieden? Ben je daarnaast bevoegd om medicijnen voor te schrijven en als regiebehandelaar op te treden? Dan is deze psychiater vacature wellicht iets voor jou!

Je gaat volwassenen met psychische problemen ambulant diagnosticeren en behandelen, met onder andere farmacotherapie. Verder:

  • Neem je deel aan overleg gericht op casuïstiek, werkoverleg, groepssupervisie of zit je deze overlegvormen voor en lever je een bijdrage aan evaluaties en acties voortkomend uit het overleg.
  • Geef je advies en supervisie op het terrein van diagnostiek aan de basispsychologen.
  • Treed je op als regiebehandelaar voor behandelingen uitgevoerd door basispsychologen.
  • Verzorg je de administratie en verslaglegging ten behoeve van het cliëntdossier.
  • Schrijf je medicatie voor.
  • Draag je verantwoordelijkheid voor een juiste en correcte uitvoering van de hoofdtaken en heb je daarbij je eigen professionele verantwoordelijkheid.
  • Ben je integer in de omgang met cliënten en andere externen en bij privacygevoelige informatie.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een organisatie die al jarenlang ambulante, specialistische, geestelijke gezondheidszorg verleent. De mens wordt hier gezien als een uniek persoon die serieus genomen wordt en de moeite waard is om in te investeren. De missie hierbij is, om bij te dragen aan het herstel van de mensen die een moeilijke periode in hun persoonlijk leven ervaren. Als psychiater geef je functionele wijzingen aan andere therapeuten en heb je een klankbord en adviserende functie voor de directie.

Wie ben jij als psychiater?

Je bent in het bezit van een masterdiploma geneeskunde en hebt de specialisatie psychiatrie afgerond. Daarnaast:

  • Beschik je over een BIG-registratie als psychiater.
  • Heb je uitgebreide vakkennis door bestudering van vakliteratuur en het volgen van opleidingen.
  • Beschik je over de volgende eigenschappen: doortastend, overtuigend, zorgvuldig en stressbestendig.
  • Ben je bevoegd om classificaties volgens de DSM-5 te stellen, medicatie voor te schrijven, op te treden als regiebehandelaar en supervisie aan basispsychologen te geven.

Wat krijg je?

Je krijgt per januari een vast contract aangeboden voor 1 dag in de week. Het salaris is marktconform en bedraagt maximaal €9.023,-.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater ambulant vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: