Amersfoort
Referentie: SPS08460

Psychiater volwassenen

Wat ga je doen?

Wil jij als psychiater volwassenen aan de slag bij een christelijke GGZ en weet je te relativeren in een omgeving die zich continu ontwikkelt? Ben je daarnaast actief en ga je graag aan de slag met een inhoudelijk veelzijdige uitdaging met een breed scala problematieken? Dan is deze psychiater volwassenen vacature echt iets voor jou!

Als psychiater volwassenen ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van zorg. Daarom zorg jij samen met een deskundig behandelteam voor de ontwikkeling hiervan binnen de afdeling volwassenzorg. Dit team bestaat uit o.a. basispsychologen, GZ-psychologen, klinisch psychologen, artsen, psychotherapeuten, verpleegkundige specialisten en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen. Het team kenmerkt zich door de combinatie van veel saamhorigheid én de ambitie om de best mogelijke zorg te bieden. Ook de christelijke identiteit wordt gedeeld. Verder:

  • Ben je regiebehandelaar bij specifieke casussen en ben je betrokken bij het medicatieproces.
  • Is er in regio midden een dagdienst acute zorg voor de cliënten, jij draagt hieraan bij. De herstelgerichte benadering vormt een belangrijk uitgangspunt voor de behandeling van de cliënten.
  • Heb je een stimulerende inbreng in het multidisciplinaire diagnostiek- en behandeloverleg.

Waar ga je werken?

Je gaat als psychiater volwassenen aan de slag bij een christelijke GGZ. Zij bieden begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit het christelijk geloof werken ze met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven. De organisatie wil met haar specifieke kennis, vaardigheden en attitude mensen vanuit het christelijk geloof helpen met hun psychische problematiek. Zij geloven dat werken aan herstel verder gaat dan alleen het terugdringen of genezen van de ziekte. Binnen de mogelijkheden die de cliënt heeft, wordt daarom gewerkt aan persoonlijk herstel en gezocht naar nieuw perspectief. Geloof, hoop en liefde zijn belangrijke perspectieven in de gesprekken.

Wie ben jij als psychiater?

  • Je bent BIG-geregistreerd.
  • Je bent voor 32 uur per week beschikbaar (minder uren eventueel in overleg).
  • Je bent actief en je hebt een stimulerende inbreng in het multidisciplinaire diagnostiek- en behandeloverleg.
  • Je weet te relativeren in een omgeving die zich continu ontwikkelt.
  • Je hebt een binding met de systeemgerichte werkwijze bij diagnostiek en behandeling.

Wat krijg je?

Als psychiater volwassenen:

  • Krijg je een contract aangeboden voor 32 uur per week, volgens de cao ggz (min. € 5.430,- tot max. € 9.489,- per maand).
  • Ga je aan de slag met een inhoudelijk veelzijdige uitdaging met een breed scala problematieken.
  • Werk je vanuit een moderne locatie met mogelijk een dag in de regio.
  • Krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Denk daarbij aan een opleidingsprogramma over identiteit en herstel.
  • Heb je geen avond-, nacht- en weekenddiensten.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater volwassenen vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?
Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.