Bilthoven
Referentie: SPS08477

(interim) Psychiater

Wat ga je doen?

Ben jij opzoek naar een baan als interim psychiater, waarbij je samen met de klinische en clustermanager gaat werken aan verdere ontwikkelingen van een gespecialiseerd behandelaanbod ten aanzien van mensen met complexe (bijkomende) psychiatrische problematiek en/of verslaving? Wil je daarnaast binnen organisatie aan de slag gaan waar je gaat werken op twee verschillende locaties, namelijk Bilthoven en Wageningen? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Binnen deze functie ga je de volgende werkzaamheden combineren; (neuro-) pyschologische diagnostiek, individuele- en groepsbehandelingen. Verder:

  • Ga je reguliere gesprekstherapieën combineren met non-verbale therapieën, zoals kunstzinnige therapie, euritmie, of muziektherapie;
  • Ga je werken in een caring community waar transdiagnostische begeleiding en behandeling – onder andere in de vorm van werk – bij psychische kwetsbaarheid zoals depressie, angst, trauma en persoonlijkheidsstoornis en/of verslaving wordt geboden;
  • Ook krijg je de mogelijkheid tot het bieden van transdiagnostische begeleiding en behandeling in combinatie met bijvoorbeeld non-verbale therapieën, EMDR, CGT en schematherapie.

Waar ga je werken?

Als interim psychiater ga je voor een betrokken GGZ instelling werken op twee verschillende locaties, namelijk in Bilthoven en Wageningen. De organisatie biedt zorg vanuit een caring community, waarbij vragen en behoeften van de cliënt van invloed is op de zorg die geboden wordt. Daarnaast wordt op basis van een antroposofische identiteit de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving aangeboden. Binnen deze GGZ instelling staat de mens centraal, dit geldt voor cliënten, verwanten en medewerkers. Verder kom je te werken in een fijne werkomgeving met gepassioneerde collega's.

Wie ben jij als interim psychiater?

Als interim psychiater beschik je over BIG-registratie en heb je ervaring met mensen met een verstandelijke beperking, bij voorkeur cliënten met psychiatrische problematiek en complex gedrag. Verder:

  • Heb je kennis van (neuro-) psychologische diagnostiek;
  • Heb je ervaring met mensen met persoonlijkheids- en verslavingsproblematieken en behandelervaring binnen de psychiatrie;
  • Ben je minimaal 2 dagen beschikbaar per week;
  • Beschik je over een goede dosis visie, mensgerichtheid en daadkracht.

Wat krijg je?

Je krijgt een functie met veel vrijheid en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je krijgt de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en te blijven leren en ontwikkelen via trainingen en (bij)scholingen. Ook:

  • Krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor minimaal 2 dagen per week, uren kunnen nog in overleg bepaald worden;
  • Krijg je goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Geestelijke Gezondheidszorg, waaronder een eindejaarsuitkering van een volledige 13e maand;
  • Krijg je salaris gebaseerd opleidingsniveau en ervaring in schaal AMS volgens CAO Geestelijke Gezondheidszorg met een huidig maximum van € 9.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.


Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.