Leiden, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan de Rijn
Referentie: SPS09056

Psychiater kind & jeugd

Wat ga je doen?

Wil jij een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de polikliniek kinderen en jeugd en zoek je continue kennisinhoudelijke verdieping? Dan is deze psychiater kind en jeugd vacature wellicht iets voor jou!

Je gaat vanuit je rol als regiebehandelaar aan de slag met het diagnosticeren en behandelen van cliënten. Verder:

  • Geef je vorm aan de toekomst van het zorgaanbod van de organisatie.
  • Denk je als psychiater mee met de ontwikkelingen van de poli kind & jeugd.

Waar ga je werken?

Als psychiater ga je aan de slag op de poli kinderen en jeugd. Deze poli biedt diagnostiek en behandeling aan cliënten van 4 tot 25 jaar met complexe, ernstige en risicovolle problematiek op het gebied van autisme, LVB in combinatie met psychiatrie, trauma & hechting, angst- & stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen. Het team biedt ambulante en out-reachende zorg.

De organisatie zet in op een nieuwe manier van denken en werken. Van anders leren kijken. Waarbij niet het proces, maar juist de mens weer centraal staat. Waar diagnostisering en behandeling weer een hulpmiddel worden en geen doel op zich. Geen mens is tenslotte hetzelfde en iedere situatie is anders. De essentie van herstel en de basis van ons bestaan, is waarachtig contact: een proces van kwetsbaarheid en openheid. Dan ontstaat namelijk een verbinding van onvoorwaardelijk vertrouwen. En dat is cruciaal voor behandeling, begeleiding en persoonlijke groei. Minstens zo waardevol is het contact met de mensen in de naaste omgeving, die mede zorg dragen en zorg hebben. Want het zijn de naasten die een blik van buiten geven en helpen bij het begrijpen van de situatie. De organisatie doet er alles aan om dichtbij en bereikbaar te blijven voor de cliënten.

Wie ben je als psychiater?

Je staat ingeschreven in het BIG & RGS register en bent bij voorkeur Kinder- en jeugdpsychiater. Verder:

  • Heb je een duidelijke visie op de toekomst van de Kinderen en Jeugd Psychiatrie.
  • Denk en handel je vanuit herstelgerichte zorg; vanuit deze gedachte/werkwijze werk je aan meer autonomie van cliënten.
  • Ben je iemand die continue kennisinhoudelijke verdieping zoekt en dit graag deelt.
  • Sta je ingeschreven in het BIG & RGS register en bent bij voorkeur Kinder- en jeugdpsychiater.
  • Neem je collega's op inhoudelijk vlak graag mee.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke functie aangeboden (verlenging is bespreekbaar) waarbij het aantal uren in onderling overleg overeen wordt gekomen. Je kunt zowel op ZZP/interim basis als in vaste dienst aan de slag. Het salaris is o.b.v. salarisschaal Medisch Specialisten (minimaal €5.649,- tot maximaal €9.872,-).

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater kind & jeugd vacature? Neem dan contact op met Ron Broere via 06 3005 9223 of r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Spijtenburg is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies binnen het publieke domein. We werken met verschillende arbeidsvormen, namelijk op basis van werving en selectie, interim/ZZP en detachering. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.