Almere
Referentie: SPSV09260

Klinisch psycholoog gebiedsteam

Wat ga je doen?

Wil jij als klinisch psycholoog werken in een deskundig en dynamisch team waar eigen initiatief en nieuwe ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd? Wil jij daarnaast werken als regiebehandelaar én bijdragen aan continue verbetering van de zorg? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als klinisch psycholoog heb je een inhoudelijke- en eindverantwoordelijke rol. In de rol van regiebehandelaar ben je betrokken bij de behandeling van de patiënten en je draagt zorg voor het integrale behandelproces. De doelgroep bestaat uit volwassen patiënten met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, autisme, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek) binnen het postcodegebied dat het gebiedsteam bestrijkt. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Je participeert in het multidisciplinaire behandelingsoverleg en in de beoordeling/ overleg van nieuwe intakes.
  • Je kijkt kritisch naar de behandelmethodes, de resultaten van de behandeling en je zet eventuele aanpassingen en vernieuwingen in gang.
  • Je schakelt tussen de verschillende afdelingen (gebiedsteam en kliniek) voor een juiste overdracht van de patiënten.
  • Je geeft/ biedt aansturing, coördinatie, evaluatie en consultatie aan behandelaren en functionarissen vanuit verschillende disciplines in het kader van de behandeling als regiebehandelaar.
  • Je geeft supervisie aan psychologen en artsen in opleiding tot specialist.

Waar ga je werken?

Als klinisch psycholoog ga je deel uit maken van het gebiedsteam Almere West. Het team verleent specialistische zorg vanuit de herstelvisie en op een evidence based manier. In het contact met de patiënt wordt er gestreefd naar het vergroten van de eigen regie, vaak in samenspraak met het systeem van de patiënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega's en/of netwerkpartners). De organisatie heeft de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams, waarvan 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in Dronten en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams is er een regio-breed opererende 24-uurs crisisdienst en een Intensive Home Treatment (IHT) team. De organisatie is continu bezig met het innoveren en verbeteren van de zorg; zo is er een Virtual Reality behandelmogelijkheid en staan zij open voor nieuwe visies zoals het transdiagnostisch werken. Daarnaast wordt er ruimte geboden voor het oppakken van inhoudelijke projecten binnen de regio.

Het team waar je aan de slag gaat, gebiedsteam Almere West, is een dynamisch, enthousiast, deskundig, ambitieus en betrokken team. Het afgelopen jaar is het team uitgebreid met psychologen, verpleegkundigen en artsen om de GGZ zorg in Almere West te verbeteren. Binnen het team worden eigen initiatief en nieuwe ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd.

Wie ben je als klinisch psycholoog?

Als klinisch psycholoog ben je toegankelijk en benaderbaar door niet boven het team te staan, maar er middenin te staan als dit nodig is. Zo weet je ieders expertise op waarde te schatten. Daarnaast:

  • Ben je BIG-geregistreerd als klinisch psycholoog.
  • Heb je een lidmaatschap van de vakvereniging VGCT, VST of VEN.
  • Bezit je expertise over de behandeling van een specifieke doelgroep of therapie.
  • Heb je affiniteit of ervaring met leidinggeven.
  • Ben je flexibel om mee te kunnen gaan in veranderingen en sta je open voor nieuwe behandelmethodes.

Wat krijg je?

Als klinisch psycholoog ga je aan de slag bij een organisatie die graag het gesprek met jou aangaat om samen te kijken naar wat jij nodig hebt in je werk. Omdat het een grote organisatie betreft, kunnen zij inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Verder kun je rekenen op:

  • Een contract voor 24 tot 36 uur per week. Dit kan zijn in loondienst, op ZZP-basis of op detacheringsbasis.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.381,- en € 6.836,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur.
  • Een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur voor een goede werk-privébalans.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze klinisch psycholoog vacature? Stuur dan jouw CV naar Jacqueline Rasenberg via j.rasenberg@spijtenburg.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen wanneer je vragen hebt over de functie en/of de procedure (06 3005 9574 - 076 206 33 33).

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.