Leidschendam
Referentie: SPSV09383

Psychiater HIC/ medium care

Wat ga je doen?

Ga jij als psychiater de uitdaging aan om de HIC-afdeling verder te professionaliseren en te optimaliseren? Ben jij een verbinder en zoek je de samenwerking op zowel binnen als buiten de kliniek. Zit voor jou juist de uitdaging in de complexiteit en diversiteit van de doelgroep? Ben je daarnaast 32-36 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Je bent als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de cliënten die zijn opgenomen op de HIC en de MC. Verder bouw je aan een samenwerking met in- en externe ketenpartners en geef jij werk begeleiding aan de arts assistenten. Ook is de organisatie bezig met de integratie van de twee HIC/MC afdelingen tot één HIC en MC op twee locaties, werkend naar de HIC richtlijnen. Dit met als doel: uniforme optimale kwaliteit van zorg, goede sturing op bedbezetting en uiteindelijke totale beddencapaciteit, flexibele inzet van medewerkers en het creëren van een goed behandelklimaat waar het prettig werken is. Hierin is voor jou een belangrijke en creatieve rol weggelegd.

Waar ga je werken?

Als psychiater ga je aan de slag bij een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland. Voor jonge, volwassen of juist wat oudere mensen met psychische klachten. Dat doet de organisatie met 2.100 collega’s in een vertrouwde omgeving met de wijkteams, in de acute zorg, binnen de herstellocaties, de poliklinieken, de Ursula eetstoornissen kliniek en het servicebedrijf. De organisatie zorgt dat je werk vandaag én morgen bij je past. En als je wilt doorgroeien, biedt de organisatie je – met hun opleidingen en onderzoeksfaciliteiten – alle mogelijkheid om de regie te nemen in je eigen ontwikkeling.

De zorgfunctie Acute psychiatrie in Leidschendam kent drie gesloten opname klinieken voor volwassenen en ouderen: de High Intensive Care (HIC), Kliniek Kristal (KK) voor volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en de Medium Care (MC) voor volwassenen. De HIC biedt acute klinische zorg aan cliënten van 18 jaar en ouder waarbij de organisatie streeft naar een opnameduur variërend van enkele dagen tot maximaal 3 weken. Bij de MC worden cliënten gemiddeld 6 weken behandeld.

Wie ben jij als psychiater?

Je hebt een BIG-registratie en hebt affiniteit en/of ervaring met cliënten met ernstig psychiatrische aandoeningen. Verder heb je een visie op herstel in de behandeling van de cliënten en weet je hier jouw collega’s in mee te nemen. Verder zijn startende als ervaren psychiaters welkom om te solliciteren. Ben je (bijna) klaar met de opleiding? Dan faciliteert de organisatie jou in je persoonlijke ontwikkeling met intervisies en begeleiding door ervaren psychiaters. Waarbij het ook mogelijk is om een individuele mentor te krijgen. Verder:

  • Ben je in staat om jouw collega’s te stimuleren om vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de wensen en behoeften van de cliënt;
  • Schakel je met jouw communicatieve vaardigheden snel tussen cliënt en samenwerkingspartners.
  • Volg je de laatste ontwikkelingen binnen jouw expertise op de voet en creëer je hiervoor draagvlak binnen de afdeling/GGZ Rivierduinen.

Wat krijg je?

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd met een bruto maandsalaris tussen de €5.538,00,- en €9.679,00 op basis van een 36-urige werkweek. Verder krijg je:

  • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Reis- en onkostenvergoeding;
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
  • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
  • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
  • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
  • Opleiding en ontwikkeling waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater HIC/medium care vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.