Detachering

Detachering

Detachering vanuit Spijtenburg

Voor Spijtenburg is het ‘verduurzamen’ van de zorg een steeds belangrijker uitgangspunt geworden voor al onze dienstverlening. Hierbij spelen we in op ontwikkelingen en behoeften vanuit de markt.

Opdrachtgevers geven aan graag meer continuïteit te willen en een verlaging van de kosten van extern personeel. Vanuit kandidaten wordt het signaal steeds sterker dat men niet alleen behoefte heeft aan een prettig en betrouwbaar bureau, maar zich ook wil kunnen identificeren met een club. Zelfstandig zorgpersoneel heeft de behoefte aan keuzevrijheid met inachtneming van een prettige work-life balance en goede arbeidsvoorwaarden. Dit vraagt om een breed palet aan diensten op het gebied van arbeidsbemiddeling.

De voordelen van detachering

Wij bieden -op maat- detacheringsovereenkomsten voor zorgpersoneel dat, met behoud van professionele autonomie, deel wil uitmaken van een club met alle zekerheden van een vast dienstverband. Als medewerker van Spijtenburg maak je onderdeel uit van een ondernemende organisatie met een team van collega’s. Er is gelegenheid om zowel op inhoudelijk als op collegiaal niveau contact te hebben met elkaar. Je bent op locatie aan het werk, maar bent een Spijtenburger die ons vertegenwoordigt en de kwaliteit uitdraagt waar wij als organisatie voor staan. Vanzelfsprekend ben je welkom voor borrels en overige teamactiviteiten van Spijtenburg.

De detacheringsovereenkomsten zijn opgebouwd uit verschillende elementen, afhankelijk van de persoonlijke situatie van jou als medewerker. Tijdens een gesprek met worden de persoonlijke wensen in kaart gebracht op basis waarvan we een detacheringsovereenkomst opstellen.

Uitgangspunt bij alle detacheringsovereenkomsten is: een duurzame relatie waarbij jouw persoonlijke wensen centraal staan en het werkgeluk toeneemt. De voordelen van een dienstverband zonder in te boeten op professionele autonomie met daarnaast een aantrekkelijker arbeidsvoorwaardenpakket dan bij een zorginstelling.

Wat zeggen anderen over ons?

"Het contact was zeer persoonlijk gericht en verliep fijn. Er werd echt naar mij geluisterd. De betrokkenheid was zeer groot. Een zeer prettige ervaring."

Kitty de Bruin-Arnoldus

Wat zeggen anderen over ons?

"To the point. Geen fraaie praatjes. Meedenken vanuit wat de gezondheidszorg nodig heeft.”

Anonieme kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Met Spijtenburg de zoektocht begonnen naar een leidinggevend onderwijsleider voor een van onze teams. Binnen korte tijd al zeer veel geschikte CV's, waarna we met goed advies een passende shortlist voorgelegd hebben gekregen. Onze nieuwe collega zat er tussen. Zij start aanstaande maandag al."

Bertho Rombout

Wat zeggen anderen over ons?
“Oprecht geïnteresseerd naar de nieuwe werkplek voor een sollicitant.
De vraag om zelf ook de locatie te bezoeken en zelf een beeld te krijgen van een nieuwe werkplek voor een sollicitant bemerk ik, dat dit jullie bureau onderscheidend maakt in vergelijking met andere."

Anonieme opdrachtgever
Wat zeggen anderen over ons?

"Betrokken, professioneel, oplossingsgericht, laagdrempelig.
Jacqueline is een spontaan, prettig persoon, die zich goed kan inleven en erg betrokken is. Denkt mee in mogelijke oplossingen."

Francoise Ensche

Wat zeggen anderen over ons?

"In eerste instantie heb ik contact gehad met Ron Broere. Het ging heel soepel, snel en het waren aangename gesprekken. Later heeft Ron mijn gegevens overgedragen aan Jacqueline en dat verliep ook super goed en eigenlijk nog steeds. Alle contacten lopen tot op heden heel soepel waarvoor mijn dank."

Nazir Sharifi

Wat zeggen anderen over ons?

"Actieve en betrokken dienstverlener in werving en selectie."

Anoniem kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Spijtenburg speelde snel in op een urgente vraag van de organisatie. Terugkoppeling van potentiële kandidaten in de voltallige benoemingsadviescommissie werd als verhelderend en professioneel ervaren. Spijtenburg heeft ons ontzorgt en naar het zich laat aanzien met resultaat!

Anonieme opdrachtgever

Wat zeggen anderen over ons?

"Zowel persoonlijk als "zakelijk-vaktechnisch" prima!"

Aad Hatenboer

Wat zeggen anderen over ons?

"Heel persoonlijk en niet te commercieel."

Battista Koldewijn

Wat zeggen anderen over ons?

"Professioneel, persoonlijk en opbouwend/begeleidend. Jullie hebben het beste uit mij als kandidaat naar boven gehaald en echt aan de goede knoppen gedraaid om mij zo goed mogelijk het proces in te laten gaan, zonder de belangen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen denk ik. Dat is een knappe balans. Ik heb mezelf daardoor veel beter en met meer zelfvertrouwen kunnen presenteren, dan dat dit zonder jullie begeleiding was gegaan."

Anonieme kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Vastgelopen in mijn baan en na een tip van een relatie in gesprek gekomen met Spijtenburg die heel snel schakelden naar een traject dat ze in portefeuille hadden. Ik kon snel instappen in een lopende procedure en het bleek een goede match. Hartstikke fijn."

Anonieme kandidaat

Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close