Detachering

Detachering

Detachering vanuit Spijtenburg

Spijtenburg wil voor alles een duurzame relatie opbouwen door die relaties, mensen en organisaties, verder te helpen met de échte vraag. Hierbij sluiten we goed aan op ontwikkelingen en behoeften vanuit de markt.

Opdrachtgevers zijn op zoek naar een partner die meedenkt om tot meer continuïteit en een verlaging van de kosten van extern personeel te komen.

Vanuit kandidaten wordt het signaal steeds sterker dat men niet alleen behoefte heeft aan een prettig en betrouwbaar bureau, maar zich ook wil kunnen identificeren met zo’n partner op waarden. Een partner die de behoefte aan keuzevrijheid erkent, met inachtneming van een prettige work-life balance en goede arbeidsvoorwaarden. Dit vraagt om een breed palet aan diensten op het gebied van arbeidsbemiddeling.

De voordelen van detachering

Wij bieden -op maat- detacheringsovereenkomsten voor personeel dat, met behoud van professionele autonomie, deel wil uitmaken van een organisatie met alle zekerheden van een vast dienstverband. Als medewerker van Spijtenburg maak je onderdeel uit van een ondernemende organisatie met een team van goede en betrokken collega’s.

De detacheringsovereenkomsten zijn opgebouwd uit verschillende elementen, afhankelijk van de persoonlijke situatie van jou als medewerker. Tijdens een gesprek brengen we de persoonlijke wensen in kaart op basis waarvan we een detacheringsovereenkomst opstellen.

Uitgangspunt bij alle detacheringsovereenkomsten is: een duurzame relatie waarbij jouw persoonlijke wensen centraal staan en het werkgeluk toeneemt. De voordelen van een dienstverband zonder in te boeten op professionele autonomie met daarnaast een aantrekkelijker arbeidsvoorwaardenpakket.

Tot slot: je bent weliswaar op locatie aan het werk, maar je bent een Spijtenburger die ons vertegenwoordigt en de kwaliteit uitdraagt waar wij als organisatie voor staan. Daar hoort ook bij dat je zowel op inhoudelijk als op collegiaal niveau contact hebt met elkaar, in intervisiebijeenkomsten, maar ook op borrels en overige teamactiviteiten van Spijtenburg.

In het kort

Wil jij:

  • Geen rekening hoeven te houden met het aantal opdrachten dat je in het kader van ondernemerschap dient te hebben?
  • Vrij zijn om langere of kortere periode bij een opdrachtgever te werken?
  • Kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding vanuit Spijtenburg?
  • De zekerheid en de rust hebben van een vaste baan met alle voordelen die daarbij horen?
  • Een vast salaris hebben dat in veel gevallen boven het gebruikelijke salaris uit jouw sector ligt?
  • Tijdens vakanties en ziekte worden doorbetaald?
  • Recht hebben op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering?
  • Pensioen opbouwen?
  • Een scholingsbudget krijgen dat je naar eigen inzicht kunt gebruiken?
  • Een lease-auto tot je beschikking krijgen?

Neem dan eens contact op met één van onze consultants op de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder!

Het laatste nieuws

De crisis waarin we ons bevinden treft ons allemaal. Ook op bestuursniveau. De situatie dwingt ons om te gaan met leiderschapsvraagstukken van grote proporties. Hoe kan de continuïteit van een bestuur gewaarborgd blijven als alle betrokkenen zowel mentaal als fysiek zwaar op de proef gesteld worden? Wil je als bestuurder in deze tijd op de voorgrond treden, met de risico’s van dien? Of zoek je in je eentje de veiligheid op met een plek achter een beeldscherm?
Lees meer
Pakweg een jaar geleden schreef mijn collega Carlo Brouwers het artikel 'De makkelijke weg'. Hierin vroeg hij zich openlijk af waarom in het onderwijs bij de werving van nieuwe collega’s toch zo vaak voor ervaring wordt gekozen als harde (leidende) eis. Is het maken van verbinding met de omgeving, dat je kennis hebt van zorg(structuren) en communicatief zeer vaardig moet zijn (denk aan mondige ouders) ook niet van groot belang? Het heeft te maken met het niet blindstaren op die ene eis, er is meer. Stel jezelf in staat om buiten de kaders om te denken.
Lees meer
Laat ik als eerste beginnen met het uiten van mijn grote RESPECT voor onze zorginstellingen, overheid en alle andere cruciale beroepen/instanties die ik hier niet noem, voor hun inzet in de strijd tegen het coronavirus! Als het aan mij ligt is de oplossing of de rem op deze sluipmoordenaar liever gister dan vandaag gevonden. Daar wil ik het in dit stuk verder niet over hebben. Ik wil nu vooral even inzoomen op wat er op dit moment gebeurt in het onderwijs, de sector waar ik veel in werk.
Lees meer
Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close