Vacatures Artsen
Inschrijven Detacheren

Artsen

Binnen het team Artsen richten wij ons op zowel vaste als tijdelijke functies voor artsen en medisch specialisten. Denk hierbij aan functies voor psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, huisartsen, jeugdartsen, klinisch geriaters en managers (behandelzaken) binnen o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen, arbodiensten, GGD’s, de GGZ, verslavingszorg en de gehandicaptenzorg.

Kortom, voor elke branche of functie binnen de gezondheidszorg kun je bij ons terecht!

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Kandidaten
Als arts of medisch specialist op zoek naar een nieuwe baan? Ongeacht of je nu net afgestudeerd bent als arts of juist al meerdere jaren ervaring hebt (en een overstap wilt maken naar een nadere organisatie). Wij begeleiden je graag volledig in het vinden van de juiste match.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Een reguliere functie (vast of tijdelijke met uitzicht op vast)
  • Een tijdelijk dienstverband

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze meest recente vacatures? Schrijf je dan in als kandidaat bij Spijtenburg.

Bekijk onze vacatures

Opdrachtgevers
Als organisatie op zoek naar een kandidaat voor een openstaande vacature of tijdelijke opdracht? Wij realiseren ons hoe belangrijk het is dat jouw organisatie de juiste kandidaat benoemt. Of dit nu een reguliere aanstelling betreft of juist een tijdelijke oplossing voor het capaciteitsprobleem.
Wij kunnen je begeleiden bij de invulling van je vacatures voor artsen en medisch specialisten. Wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwd bestand van artsen en medische specialisten die beschikbaar zijn voor vaste en/of tijdelijke functies. Hiermee zorgen wij voor de juiste man of vrouw op de juiste plaats.

Dit vergt uiteraard een zorgvuldige en professionele aanpak. Deze stemmen wij steeds af op de specifieke wensen en situatie van jouw instelling. De procedure is van het begin tot het eind helder en er is regelmatig contact over de voortgang. Wij kunnen je van dienst zijn op het terrein van:

Relevante vacatures

Recente vacatures
Wil jij als regiebehandelaar kunnen rekenen op een afwisselende casuïstiek, ruimte om te leren en een fijne, deskundige werksfeer? Ben je daarnaast 36 uur in de week beschikbaar? Dan is deze vacature wellicht wel iets voor jou!
Goes
Heb jij als psychiater behoefte aan ruime administratieve ondersteuning waardoor je je volledig bezig kunt houden met het verlenen van zorg? Wil je ergens aan de slag waar je volop ontwikkelingsmogelijkheden krijgt en kun je goed omgaan met wisselende dynamiek? Dan is deze psychiater vacature echt iets voor jou!
Vlissingen
Lijkt het jou als huisarts interessant om zorg te bieden aan patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA), die klinisch zijn opgenomen en ben je 18-36 uur per week beschikbaar? Dan is deze huisarts psychiatrie vacature wellicht iets voor jou!
Ermelo
Wat zeggen anderen over ons?

"Vriendelijk, snel en adequaat en komt haar afspraken na. Geeft je het gevoel dat ze er voor je is als het er op aan komt. Vindt bovenal snel meerdere potentiële werkgevers en pakt dan door. Top!"

Anoniem

Wat zeggen anderen over ons?

"Zowel persoonlijk als “zakelijk-vaktechnisch” prima!"

Aad Hatenboer

Wat zeggen anderen over ons?

In eerste instantie heb ik contact gehad met Ron Broere. Het ging heel soepel, snel en het waren zeer aangename gesprekken. Later heeft Ron mijn gegevens overgedragen aan Jacqueline en dat verliep ook super goed en eigenlijk nog steeds. Alle contacten lopen tot heden heel soepel waarvoor mijn dank."

Nazir Sharifi

Wat zeggen anderen over ons?

"Positief, altijd meedenkend!"

John Jaeqx

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik vind dat Spijtenburg vlot reageert op vragen en meedenkt. Ook hebben ze een goed salaris voor me bedongen, wat ik zelf nooit had durven vragen."

Anoniem

Wat zeggen anderen over ons?

"Goede communicatie. Goede ondersteuning bij vragen over bv verzekeringen. Prettig, betrokken."

Anonieme kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Zeer tevreden met de dienstverlening. Snel geschakeld en tot afspraken gekomen. Rond het conceptcontract wat extra heen een weer gemaild, omdat aanpassingen niet correct waren overgenomen."

Evert van Dijk

Maak kennis met ons team

Met een team van professionals helpen wij je graag bij het vinden van de juiste match. We streven ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij overtreffen hierbij de vraag!

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Ron Broere
Senior Consultant

  1. Bekijk het profiel

Jacqueline Rasenberg
Senior Consultant

  1. Bekijk het profiel