Vacatures Artsen
Inschrijven Detacheren

Artsen

Binnen het team Artsen richten wij ons op zowel vaste als tijdelijke functies voor artsen en medisch specialisten. Denk hierbij aan functies voor psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, huisartsen, jeugdartsen, klinisch geriaters en managers (behandelzaken) binnen o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen, arbodiensten, GGD’s, de GGZ, verslavingszorg en de gehandicaptenzorg.

Kortom, voor elke branche of functie binnen de gezondheidszorg kun je bij ons terecht!

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Kandidaten
Als arts of medisch specialist op zoek naar een nieuwe baan? Ongeacht of je nu net afgestudeerd bent als arts of juist al meerdere jaren ervaring hebt (en een overstap wilt maken naar een nadere organisatie). Wij begeleiden je graag volledig in het vinden van de juiste match.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Een reguliere functie (vast of tijdelijke met uitzicht op vast)
  • Een tijdelijk dienstverband

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze meest recente vacatures? Schrijf je dan in als kandidaat bij Spijtenburg.

Bekijk onze vacatures

Opdrachtgevers
Als organisatie op zoek naar een kandidaat voor een openstaande vacature of tijdelijke opdracht? Wij realiseren ons hoe belangrijk het is dat jouw organisatie de juiste kandidaat benoemt. Of dit nu een reguliere aanstelling betreft of juist een tijdelijke oplossing voor het capaciteitsprobleem.
Wij kunnen je begeleiden bij de invulling van je vacatures voor artsen en medisch specialisten. Wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwd bestand van artsen en medische specialisten die beschikbaar zijn voor vaste en/of tijdelijke functies. Hiermee zorgen wij voor de juiste man of vrouw op de juiste plaats.

Dit vergt uiteraard een zorgvuldige en professionele aanpak. Deze stemmen wij steeds af op de specifieke wensen en situatie van jouw instelling. De procedure is van het begin tot het eind helder en er is regelmatig contact over de voortgang. Wij kunnen je van dienst zijn op het terrein van:

Relevante vacatures

Recente vacatures
Wil jij als psychiater ergens aan de slag waar de meedenken met jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud en type zorgprogramma? Ben je daarnaast iemand die van nature het voortouw neemt en past multidisciplinair werken bij jouw visie op de psychiatrie? Dan is deze kinder- en jeugdpsychiater vacature echt iets voor jou!
Amersfoort
Sta jij graag klaar als regiebehandelaar voor clienten met psychiatrische uitdagingen, waaronder stemmings- en cognitieve stoornissen met mogelijk bijkomende lichamelijke gezondheidsproblemen? Geef je daarnaast graag leiding aan een afdeling voor ouderen in de Wet langdurige zorg (Wlz), waar er zorg wordt geboden aan kwetsbare ouderen met psychiatrische fragiliteit? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Verder: 
Ermelo
Help jij als ANIOS graag mensen met een ziekte of beperking door hen perspectief te bieden op participatie in de maatschappij, waar mogelijk met arbeid? Zoek jij daarnaast een baan flexibele baan met de mogelijkheid tot hybride werken met een salaris tussen de  € 5.393,14 en maximaal € 7.014,- bij een 38-urige werkweek? Dan is deze vacature misschien echt wat voor jou!
Utrecht
Wat zeggen anderen over ons?

"Vriendelijk, snel en adequaat en komt haar afspraken na. Geeft je het gevoel dat ze er voor je is als het er op aan komt. Vindt bovenal snel meerdere potentiële werkgevers en pakt dan door. Top!"

Anoniem

Wat zeggen anderen over ons?

"Zowel persoonlijk als “zakelijk-vaktechnisch” prima!"

Aad Hatenboer

Wat zeggen anderen over ons?

In eerste instantie heb ik contact gehad met Ron Broere. Het ging heel soepel, snel en het waren zeer aangename gesprekken. Later heeft Ron mijn gegevens overgedragen aan Jacqueline en dat verliep ook super goed en eigenlijk nog steeds. Alle contacten lopen tot heden heel soepel waarvoor mijn dank."

Nazir Sharifi

Wat zeggen anderen over ons?

"Positief, altijd meedenkend!"

John Jaeqx

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik vind dat Spijtenburg vlot reageert op vragen en meedenkt. Ook hebben ze een goed salaris voor me bedongen, wat ik zelf nooit had durven vragen."

Anoniem

Wat zeggen anderen over ons?

"Goede communicatie. Goede ondersteuning bij vragen over bv verzekeringen. Prettig, betrokken."

Anonieme kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Zeer tevreden met de dienstverlening. Snel geschakeld en tot afspraken gekomen. Rond het conceptcontract wat extra heen een weer gemaild, omdat aanpassingen niet correct waren overgenomen."

Evert van Dijk

Maak kennis met ons team

Met een team van professionals helpen wij je graag bij het vinden van de juiste match. We streven ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij overtreffen hierbij de vraag!

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Ron Broere
Senior Consultant

  1. Bekijk het profiel

Jacqueline Rasenberg
Senior Consultant

  1. Bekijk het profiel