Onderwijs

Op zoek naar een vacature, opdracht óf kandidaat binnen het basisonderwijs, het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs of het universitair onderwijs? Doordat onze onderwijs consultants beschikken over uitgebreide ervaring binnen de sector zijn zij in staat om de juiste match te maken die past bij de doelen die jij als kandidaat of opdrachtgever voor ogen hebt. Ieder traject is hierbij maatwerk.

Naast uitgebreide ervaring beschikken we ook over een uitgebreid netwerk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd en zorgvuldig hebben onderhouden.

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Kandidaten
Wij helpen je graag bij het vinden van een passende functie binnen het onderwijs. Hierbij kan het zowel gaan om een reguliere functie als om een interim-opdracht.

Uiteraard is het hierbij belangrijk om je in te schrijven bij Spijtenburg, zodat we op de hoogte zijn van je meest recente werkervaring en wensen. Op basis hiervan kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van recente vacatures en in contact brengen met de voor jou interessante organisaties.

Inschrijving functie Lid Raad van Toezicht
Heb je interesse in toezichthoudende functies? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Het is hierbij niet noodzakelijk dat je ervaring hebt als toezichthouder, een pré is het uiteraard wel. Belangrijk is in ieder geval dat je beschikt over een duidelijke opvatting over de rol die een toezichthouder moet spelen.

Daarnaast is het raadzaam om je middels een studiedag geschoold te hebben m.b.t. de rolopvatting van een toezichthouder. Bekijk hiervoor ook de studiedagen die wij organiseren.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar info@spijtenburg.nl. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Opdrachtgevers
Als organisatie op zoek naar een kandidaat voor uw openstaande vacature of tijdelijke opdracht? Wij kunnen je van dienst zijn op het terrein van:

Relevante vacatures

Recente vacatures
Heb jij als toezichthouder affiniteit met het onderwijs én beschik je over strategische inzichten? Dan is deze vacature iets voor jou!
Tilburg
Voor basisschool Heilinde in Sint Willebrord zoekt Spijtenburg een directeur.
Sint Willebrord
Ben jij een strategisch leider met een moderne visie op besturen? Dan is dit een interessante vacature voor jou!
Den Haag
Wat zeggen anderen over ons?

"Het contact was zeer persoonlijk gericht en verliep fijn. Er werd echt naar mij geluisterd. De betrokkenheid was zeer groot. Een zeer prettige ervaring."

Kitty de Bruin-Arnoldus

Wat zeggen anderen over ons?

"De vraag om zelf ook de locatie te bezoeken en zelf een beeld te krijgen van een nieuwe werkplek voor een sollicitant bemerk ik, dat dit jullie bureau onderscheidend maakt in vergelijk met andere."

Anonieme opdrachtgever

Wat zeggen anderen over ons?

"Met Spijtenburg de zoektocht begonnen naar een leidinggevend onderwijsleider voor een van onze teams. Binnen korte tijd al zeer veel geschikte CV's, waarna we met goed advies een passende shortlist voorgelegd hebben gekregen. Onze nieuwe collega zat er tussen. Zij start aanstaande maandag al."

Bertho Rombout

Wat zeggen anderen over ons?

"Korte lijnen, altijd snel contact. Ondersteuning en sturing daar waar gewenst."

Monique Rosens

Wat zeggen anderen over ons?

"De wijze waarop relatiebeheer plaatsvindt heb ik als zeer prettig ervaren; een zeer menselijke en toch zakelijke benadering. Correcte facturatie, prettig contact. Kortom: prima."

Susanne van Iperen

Maak kennis met ons team

Met een team van professionals helpen wij je graag bij het vinden van de juiste match. We streven ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij overtreffen hierbij de vraag!

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Sybille van Bladel
Senior Consultant

  1. Bekijk het profiel

Carlo Brouwers
Managing Partner

  1. Bekijk het profiel

Michelle de Rover
Stafmedewerker

  1. Bekijk het profiel

Sjon de Waal
Senior Consultant

  1. Bekijk het profiel
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close