Vacatures Zorg
Inschrijven Detacheren

Zorg

Ons zorgteam richt zich op het werven en selecteren van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies in de zorg. Wij richten ons hierbij zowel op de zorg uitvoerende als de niet-zorg uitvoerende functies:

  • Zorg uitvoerende functies, zoals psychologen, arbeidsdeskundigen, verpleegkundigen, etc.
  • Niet-zorg uitvoerende functies op het niveau van Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, management, staf en beleid.

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Kandidaten
Of je nu op zoek bent naar een reguliere functie of een interim-opdracht, wij begeleiden je graag volledig in het vinden van de juiste match.

Wanneer je bent ingeschreven bij Spijtenburg kunnen wij je in contact brengen met de voor jou interessante organisaties. Wij leggen de eerste contacten en begeleiden je in het gehele proces.

Inschrijven als kandidaat  Bekijk onze vacatures Starten als ZZP-er in de zorg

Opdrachtgevers
Als organisatie op zoek naar een kandidaat voor uw openstaande vacature of tijdelijke opdracht? Wij kunnen je van dienst zijn op het terrein van:

Relevante vacatures

Recente vacatures
Vind jij het leuk om de verantwoordelijkheid te nemen voor het uitvoeren van diagnostiek, indicatiestelling en herstelgerichte behandelingen bij cliënten? Dit kan jij zowel individueel als in groepsniveau uitvoeren. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract aangeboden voor 24 tot 32 uur per week. Klinkt dit als een leuke nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!
Halsteren
Kan jij als GZ-psycholoog de optimale behandelingen vorm geven aan de doelgroep 4 tot 25 jaar? Durf je advies te geven aan collega-behandelaren en psychologen te ondersteunen in hun ontwikkeling? Ben je daarnaast 24 tot 33 uur per week beschikbaar? Dan is Gz-psycholoog - Poli jong vacature echt iets voor jou!
Katwijk
Ben jij als klinisch psycholoog in staat om met optimale regie, samen met je collega regie-behandelaren vorm te geven aan een multidisciplinair team en heb je affiniteit met eetstoornissen?  Dan is deze klinisch psycholoog eetstoornissen vacature wellicht iets voor jou!
Leiden
Wat zeggen anderen?

"De openheid, het actief zoeken en in gesprek gaan, spraken me echt heel erg aan. Daarnaast was en is er een enorme betrokkenheid. Kortom, een dikke 10."

Hans van Wetten

Wat zeggen anderen?

"Zeer positief. Eerlijk, goed bereikbaar, doet wat men belooft."

Jeroen Ruis

Wat zeggen anderen over ons?

"Heel persoonlijk en niet te commercieel"

Battista Koldewijn

Maak kennis met ons team

Met een team van professionals helpen wij je graag bij het vinden van de juiste match. We streven ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij overtreffen hierbij de vraag!

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Ron Broere
Senior Consultant

  1. Bekijk het profiel