Ik ben een interimmer / zzp'er

Ik ben een interimmer / zzp'er

Als interimmer of zzp'er op zoek naar een nieuwe opdracht? Zowel binnen het onderwijs, de overheid, de zorg en als arts of medisch specialist, kun je bij Spijtenburg terecht. Wij bemiddelen al jaren succesvol interim- / zzp functies binnen deze sectoren. Onze kandidaten hebben hart voor wat zij doen. Dat klinkt gewoon, maar stel jezelf die vraag nog maar eens een keer. Je besluit niet om te gaan interimmen voor de vrijheid of voor het geld, je kiest voor de dynamiek en het helpen in moeilijke en lastige situaties.

Wat bieden wij interimmers / zzp'ers?

Onze kandidaten zijn zelfstandige ondernemers die dicht bij ons staan. Tenslotte kiezen zij ervoor om met Spijtenburg samen te werken. Anders dan de invulling van een vaste functie, moet een zzp'er niet alleen bij de opdracht passen, maar ook zeker bij Spijtenburg. Wanneer de interimmer bij ons past, dan is het logisch dat we dat ook teruggeven. Je moet de meerwaarde echt ervaren.

  • Onze kennisdeling is verrijkend en biedt zeker ook commerciële, innovatieve en toegevoegde waarde voor jou en jouw organisatie;
  • Als je ambassadeur van Spijtenburg bent, dan deel je ook opdrachten met elkaar;
  • Interimmers voelen zich onderdeel van de Spijtenburg organisatie;
  • Omdat we zelf ook ervaren interimmers zijn weten we wat het is om de acquisitie, de administratie en de nazorg te moeten doen. We kunnen je volledig ontzorgen, zodat je je met je passie kunt bezighouden.

Eisen waaraan je als interimmer / zzp'er moet voldoen

Afhankelijk van de opdracht en organisatie kan er om recente ervaring worden gevraagd. Wat we graag zien is wat je bereikt hebt in je opdrachten en waar je trots op bent. Met andere woorden, wat heb je te bieden aan je opdrachtgever.

Daarnaast is het belangrijk dat je referenten kunt voorleggen van recent uitgevoerde interim-functies of verandertrajecten binnen soortgelijke functies. Wij vragen om een VOG, we checken het internet en we verifiëren je diploma’s.

Inschrijven

Werkwijze

Inschrijven
De eerste stap is het inschrijven bij Spijtenburg. Dit kun je doen door je gegevens achter te laten via de website of door de meest recente versie van je CV naar ons te mailen.

(Telefonische) intake
Nadat je jezelf hebt ingeschreven wordt er contact opgenomen door één van onze consultants. Er volgt een intakegesprek, telefonisch of bij ons op kantoor. Dit gesprek is gericht op je ervaring, expertise en competenties. Uiteraard gaat het gesprek ook over jou, wat zijn jouw wensen en behoeften. Dan hebben wij een goed en compleet beeld. O.b.v. deze informatie kunnen wij de inschrijving compleet maken, waarna je als eerste wordt geattendeerd op de opdrachten in de branche waar je ervaring mee hebt.

Voordracht
Zie je een opdracht voorbij komen en pas je bij het profiel? Dan dragen wij je voor bij de opdrachtgever. Wanneer ook zij denken dat er een match is word je uitgenodigd voor een gesprek. Bij een positieve uitkomst volgt een overeenkomst. Deze wordt ondertekend door de opdrachtgever, Spijtenburg als bemiddelende partij en natuurlijk jijzelf als interimmer.

Coaching en begeleiding
Het traject na de start van je interim-periode, de begeleiding en coaching wordt naar behoefte uitgeoefend door een consultant van Spijtenburg.