Ik ben een interimmer

Ik ben een interimmer

Als interimmer op zoek naar een nieuwe opdracht? Zowel binnen het onderwijs, de overheid en de zorg, als arts of medisch specialist, kun je bij Spijtenburg terecht. Wij bemiddelen al jaren succesvol interim-functies binnen deze sectoren. Onze interimmer heeft hart voor wat hij/zij doet. Dat klinkt gewoon, maar stel jezelf die vraag nog maar eens een keer. Je besluit niet om te gaan interimmen voor de vrijheid of voor het geld, je kiest voor de dynamiek en het helpen in moeilijke en lastige situaties.

Wat bieden wij interimmers?

Onze interimmers zijn zelfstandige ondernemers die dicht bij ons staan. Tenslotte kiezen zij ervoor om met Spijtenburg samen te werken. Anders dan de invulling van een vaste functie, moet een interimmer bij de opdracht passen, maar ook zeker bij Spijtenburg. Wanneer de interimmer bij ons past, dan is het logisch dat we dat ook teruggeven. Je moet de meerwaarde echt ervaren.

  • We organiseren ontmoetingsbijeenkomsten waar we ‘food for thought’ delen met een hapje en een drankje; 
  • Onze kennisdeling is verrijkend en biedt zeker ook commerciële, innovatieve en toegevoegde waarde voor jou en jouw interim-organisatie;
  • Als je ambassadeur van Spijtenburg bent, dan deel je ook opdrachten met elkaar;
  • Interimmers voelen zich onderdeel van de Spijtenburg organisatie;
  • Omdat we zelf ook ervaren interimmers zijn weten we wat het is om de acquisitie, de administratie en de nazorg te moeten doen. We kunnen je volledig ontzorgen, zodat je je met je passie kunt bezighouden.

Eisen waaraan je als interimmer moet voldoen

Uit je CV moet in ieder geval blijken dat je beschikt over recente ervaring als interimmer of dat je beschikt over recente ervaring met het leiden van verandertrajecten. Wat we graag zien is wat je bereikt hebt in je opdrachten en waar je trots op bent. Met andere woorden, wat heb je te bieden aan je opdrachtgever.

Daarnaast is het belangrijk dat je referenten kunt voorleggen van recent uitgevoerde interim-functies of verandertrajecten binnen soortgelijke functies. Wij vragen om een VOG, we checken het internet en we verifiëren je diploma’s.

Inschrijven als interimmer

Werkwijze

Inschrijven
De eerste stap is het inschrijven bij Spijtenburg. Dit kun je doen door je gegevens achter te laten via de website of door de meest recente versie van je CV naar ons te mailen.

(Telefonische) intake
Nadat je jezelf hebt ingeschreven wordt er contact opgenomen door één van onze consultants. Er volgt een intakegesprek, telefonisch of bij ons op kantoor. Dit gesprek is gericht op je ervaring, expertise, competenties zoals resultaatgerichtheid en bindend vermogen, persoonlijkheid en leiderschap. Het gesprek gaat ook over jou, hoe jij in het leven staat en wat je boeit, wat jouw normen en waarden zijn. Dan hebben wij een goed en compleet beeld. O.b.v. deze informatie kunnen wij de inschrijving compleet maken, waarna je als eerste wordt geattendeerd op interim-functies in de branche waar je ervaring mee hebt. Let op, je moet ook echt iets te bieden hebben. Als ondernemer weet je dat een propositie de start is van een goed gesprek. Bereid je daarom voor op het gesprek.

Voordracht
Zie je een vacature voorbij komen en pas je bij het profiel? Dan dragen wij je voor bij de opdrachtgever. Wanneer ook zij denken dat er een match is word je uitgenodigd voor een gesprek. Bij een positieve uitkomst volgt een overeenkomst. Deze wordt ondertekend door de opdrachtgever, Spijtenburg als bemiddelende partij en natuurlijk jijzelf als interimmer.

Coaching en begeleiding
Het traject na de start van je interim-periode, de begeleiding en coaching wordt naar behoefte uitgeoefend door een consultant van Spijtenburg. Hij of zij onderhoudt contact met de opdrachtgever en met jou als interimmer over de voortgang van de interim-periode. De consultant is geen schaduwmanager die het functioneren beoordeelt, maar een vertrouwenspersoon en een klankbord. De consultant is ervaren in het interimwerkveld.

Contract
Het contract is een overeenkomst die gesloten wordt met 3 partijen. De opdrachtgever, Spijtenburg en jij als zelfstandig ondernemer. Volgens de Wet DBA is er geen arbeidsrelatie. Dat staat uitvoerig beschreven in de overeenkomst. De overeenkomst regelt de financiële afspraken evenals de verantwoordingsafspraken.

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close