Specialist in interim-management

Interim

Ik ben een interimmer

Ben je als interimmer op zoek naar een nieuwe opdracht? Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Wij bemiddelen al jaren succesvol interim-functies binnen het onderwijs, de overheid, de zorg en natuurlijk als arts of medisch specialist.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ik zoek een interimmer

Wanneer je als organisatie op zoek bent naar een interimmer, dan is snelheid en zorgvuldigheid geboden. Je wilt snel een voordracht ontvangen en deze moet aansluiten bij de vraag of het probleem. Wij helpen je hier graag bij!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wat zeggen interimmers over ons?

"Nadat ik Ron Broere telefonisch had gesproken is er vanuit Spijtenburg snel actie ondernomen (terwijl ik geen haast had hoor). Ik had al snel een kennismakingsgesprek met Himmet Gurel. Gesprek verliep prima. Men is goed bereikbaar en komt afspraken na."

Wat zeggen interimmers over ons?

"Vriendelijk, snel en adequaat. Komen afspraken na. Geven het gevoel dat ze er voor je zijn als het er op aankomt. Vinden bovenal snel meerdere potentiële werkgevers en pakken dan door. Top!"

Wat zeggen interimmers over ons?

"Ik vond de persoonlijke aandacht en het contact altijd prettig. Carlo en Anita zijn zeer professioneel en zorgvuldig geweest bij alle stappen in het proces. De terugkoppeling na de gesprekken was ook altijd snel en duidelijk."

Wat zeggen interimmers over ons?
"Een duidelijke site, waar je gemakkelijk mee werkt. Goede berichtgeving."
Wat zeggen interimmers over ons?
"Korte lijnen, altijd snel contact. Ondersteuning en sturing daar waar gewenst."
Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close