Filter
Zoek op postcode
Zoekcriteria

Vacature manager zorg, vacature zorgmanager, zorgmanager vacature - Spijtenburg Zorg

Heb jij als (interim) manager in de zorg ervaring met bedrijfseconomische processen en/of financiën en personeel en organisatie? En wil je deze kennis en ervaring voor een lange of korte periode inzetten? Kortom, ben je op zoek naar een zorgmanager vacature? Dan ben je hier op het juiste adres!

Spijtenburg Zorg is met regelmaat (en voor diverse zorginstellingen) op zoek naar ervaren managers in de zorg. Zowel in vast dienstverband als interim. Ook wanneer wij geen concrete vacature online hebben staan adviseren wij vaak om je alvast in te schrijven als kandidaat bij Spijtenburg. Met name een interim zorgmanager vacature wordt namelijk altijd op zeer korte termijn ingevuld. Sta je op dat moment ingeschreven? Dan kunnen wij je attenderen op de vacature, zodat je in de gelegenheid bent om tijdig te reageren.

Wat wordt er verwacht?

Om in aanmerking te komen voor een vacature manager zorg is het van belang dat je beschikt over de juiste kennis én enige jaren ervaring in een soortgelijk functie. Dat laatste (de ervaring) is vooral bij een interim vacature zorgmanager van belang. Deze kennis en ervaring neem je mee om van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de zorginstelling waar je aan de slag gaat.

Taken en verantwoordelijkheden

De aard van de functie is uiteraard afhankelijk van de opdrachtgever waar je terecht komt, maar in een vacature zorgmanager sta je vaak aan het hoofd van een afdeling of dienst en geef je leiding aan een team. Je houdt je bezig met de bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat de inkomsten en uitgaven van jouw afdeling op orde zijn. Daarnaast ben je ook voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied, zorg je ervoor dat het personeel bekend is met deze ontwikkelingen en zorg je ervoor dat het niveau van zorgverlening hoog blijft.

Meer informatie?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze consultants via 076-2063333. Ook wanneer er nu geen actuele vacature op de website staat, kijken zij graag samen naar de mogelijkheden en begeleiden ze je naar de baan die past bij jouw kennis en ervaring.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
0
Plaatsingen laatste jaar!
0
open vacature kansen in onze branches
0
jaar klantgericht, duurzaam en een topspeler

Maak kennis met ons team

Met een team van professionals helpen wij je graag bij het vinden van de juiste match. We streven ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij overtreffen hierbij de vraag!

Wij staan voor je klaar

Carlo Brouwers
Managing Partner
06 8100 5214

 1. Bekijk het profiel

Sybille van Bladel
Senior Consultant
06 1102 4647

 1. Bekijk het profiel

Jacqueline Rasenberg
Senior Consultant
06 3005 9574

 1. Bekijk het profiel

Ron Broere
Senior Consultant
06 3005 9223

 1. Bekijk het profiel

Wim Broere
Hoofd financiën
06 8324 0203

 1. Bekijk het profiel

Sophie van den Hoven
Online Marketing Specialist
076 - 2063 333

 1. Bekijk het profiel

Lars Snoek
Online Marketeer
076 - 2063 333

 1. Bekijk het profiel

Saskia Olthof
Office Manager
076-2063333

 1. Bekijk het profiel

Margot ter Huurne
Senior Consultant
06-45619872

 1. Bekijk het profiel

Ingeborg van der Heijden
Consultant
06-45619872

 1. Bekijk het profiel

Nur Pekergin
Recruiter
076-2063333

 1. Bekijk het profiel