Wij helpen je graag verder!

Vacatures

Op zoek naar een vacature in de zorg, het onderwijs, binnen de overheid of als arts of medisch specialist? Of wil je juist aan de slag binnen een staf functie in het publieke domein? Denk aan een functie als HR-functionaris, Bestuurssecretaris of Manager Finance?

Kies je domein en bekijk een overzicht van onze openstaande vacatures!

Zorg

Je kunt bij ons terecht voor zowel zorg uitvoerende functies (denk aan psychologen, arbeidsdeskundigen, verpleegkundigen, etc) als niet-zorg uitvoerende functies op het niveau van Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, management, staf en beleid.

Bekijk onze vacatures

Artsen

Wij bemiddelen zowel vaste als interim functies binnen o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen, arbodiensten, GGD’s, de geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en de gehandicaptenzorg.

Bekijk onze vacatures

Culturele sector

Binnen de culturele sector zijn wij actief in bemiddeling voor vaste en interim functies op hoger managementniveau (te weten directeuren, managers en toezichthouders). Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk onze vacatures

Onderwijs

Wij bemiddelen vaste en interim functies voor het basisonderwijs, het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en het universitair onderwijs. Dit doen we op het terrein van management, bestuur en toezicht.

Bekijk onze vacatures

Overheid

Ervaring op senior- of managementniveau bij gemeentelijke en provinciale overheden? Of op zoek naar een geschikte kandidaat met ervaring binnen deze sector? Wij verrichten maatwerk voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Bekijk onze vacatures