Werving & selectie

Werving & selectie

Spijtenburg is, naast interim-management, ook gespecialiseerd in werving en selectie trajecten voor vaste functies binnen het onderwijs, de zorg, de overheid en voor artsen en medisch specialisten. Hierbij helpen wij jou als kandidaat of als opdrachtgever graag verder bij het vinden van de match die past bij de doelen die jij voor ogen hebt.

Kandidaten

Op zoek naar een reguliere functie (vast of tijdelijk met uitzicht op vast) in één van de sectoren waarin wij actief zijn? Wij helpen je graag bij het vinden van de baan die past bij de doelen die jij voor ogen hebt. Wij leggen de eerste contacten met de organisaties en begeleiden je in het gehele proces.

Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden adviseren wij je om je in te schrijven bij Spijtenburg. Op deze manier zijn we op de hoogte van je meest recente werkervaring en van de wensen die je hebt m.b.t. een eventuele stap in je carrière. Met deze informatie kunnen wij op zoek naar de baan die het beste bij jou past!

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden.

Direct inschrijven

Werving en selectie Raad van Toezicht

Wij ondersteunen organisaties bij de werving en selectie van toezichthouders. Vanuit onze expertise vinden we het van belang dat een zorgvuldige procedure, een juiste profielschets en een zorgvuldig traject van werving en selectie bijdragen aan een evenwichtige samenstelling van de Raad van Toezicht, aan een harmonieuze opbouw van kennis, kunde en karakters.

Wij beschikken over een uitgebreid bestand van ervaren en startende leden van Raden van Toezicht met ervaring in de publieke sector. Onze consultants hebben zelf ook ervaring als bestuurder of toezichthouder en benutten deze ervaring bij het uitvoeren van de werving en selectieopdrachten. Twee keer per jaar organiseren wij een studiebijeenkomst voor aankomende en ervaren toezichthouders. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van de huidige wettelijke vereisten en de actuele governanceopvattingen.

Opdrachtgevers

Werkwijze
Het werving en selectie traject bestaat uit diverse onderdelen. Denk hierbij aan:

  • het opstellen van een functieprofiel en de selectiecriteria;
  • het selecteren en beoordelen van de ontvangen sollicitaties;
  • het voeren van selectiegesprekken;
  • het voordagen van kandidaten aan de opdrachtgever.

Ieder werving en selectietraject is uiteraard maatwerk, dus per organisatie bekijken we welke onderdelen noodzakelijk zijn om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wanneer wij het volledige werving en selectietraject van de organisatie overnemen hanteren wij o.a. onderstaande wervingsmethoden.

  • Het attenderen van ons uitgebreide kandidatenbestand op de vacature. 
  • Door middel van netwerk-search en headhunting benaderen wij potentiele kandidaten.
  • Het plaatsen van de vacature op onze website en doorplaatsing naar de belangrijkste vacaturebanken.
  • Doorplaatsing op de diverse social media kanalen van Spijtenburg.
  • Daarnaast kun je er als opdrachtgever voor kiezen om de vacature via dagbladen onder de aandacht te brengen.

Wat zeggen anderen over ons?

"Het contact was zeer persoonlijk gericht en verliep fijn. Er werd echt naar mij geluisterd. De betrokkenheid was zeer groot. Een zeer prettige ervaring."

Kitty de Bruin-Arnoldus

Wat zeggen anderen over ons?

"To the point. Geen fraaie praatjes. Meedenken vanuit wat de gezondheidszorg nodig heeft.”

Anonieme kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Met Spijtenburg de zoektocht begonnen naar een leidinggevend onderwijsleider voor een van onze teams. Binnen korte tijd al zeer veel geschikte CV's, waarna we met goed advies een passende shortlist voorgelegd hebben gekregen. Onze nieuwe collega zat er tussen. Zij start aanstaande maandag al."

Bertho Rombout

Wat zeggen anderen over ons?
“Oprecht geïnteresseerd naar de nieuwe werkplek voor een sollicitant.
De vraag om zelf ook de locatie te bezoeken en zelf een beeld te krijgen van een nieuwe werkplek voor een sollicitant bemerk ik, dat dit jullie bureau onderscheidend maakt in vergelijking met andere."

Anonieme opdrachtgever
Wat zeggen anderen over ons?

"Betrokken, professioneel, oplossingsgericht, laagdrempelig.
Jacqueline is een spontaan, prettig persoon, die zich goed kan inleven en erg betrokken is. Denkt mee in mogelijke oplossingen."

Francoise Ensche

Wat zeggen anderen over ons?

"In eerste instantie heb ik contact gehad met Ron Broere. Het ging heel soepel, snel en het waren aangename gesprekken. Later heeft Ron mijn gegevens overgedragen aan Jacqueline en dat verliep ook super goed en eigenlijk nog steeds. Alle contacten lopen tot op heden heel soepel waarvoor mijn dank."

Nazir Sharifi

Wat zeggen anderen over ons?

"Actieve en betrokken dienstverlener in werving en selectie."

Anoniem kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Spijtenburg speelde snel in op een urgente vraag van de organisatie. Terugkoppeling van potentiële kandidaten in de voltallige benoemingsadviescommissie werd als verhelderend en professioneel ervaren. Spijtenburg heeft ons ontzorgt en naar het zich laat aanzien met resultaat!

Anonieme opdrachtgever

Wat zeggen anderen over ons?

"Zowel persoonlijk als "zakelijk-vaktechnisch" prima!"

Aad Hatenboer

Wat zeggen anderen over ons?

"Heel persoonlijk en niet te commercieel."

Battista Koldewijn

Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close