Werving & selectie

Tarieven

 

Onderwijs  Overheid  Artsen en Zorg

Werving & selectiebureau

Spijtenburg is een werving en selectiebureau, o.a. gespecialiseerd in werving en selectie trajecten voor vaste functies binnen het onderwijs, de zorg, de overheid en voor artsen en medisch specialisten. Onze professionals helpen jou als kandidaat of opdrachtgever graag verder bij het vinden van de match die past bij de doelen die jij voor ogen hebt.

Jij als kandidaat

Belangrijk voor ons als werving en selectiebureau is dat jij als kandidaat de baan vindt die bij jou past. We begeleiden je dan ook graag in het gehele proces. Zo leggen wij uiteraard de eerste contacten, informeren we je over de mogelijkheden en onderhandelen we waar nodig over tarieven.

Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren en begeleiden adviseren wij je om je in te schrijven bij ons werving en selectiebureau. Op deze manier zijn we op de hoogte van je meest recente werkervaring en van de wensen die je hebt m.b.t. een eventuele stap in je carrière. Met deze informatie kunnen wij op zoek naar de baan die het beste bij jou past!

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden.

Direct inschrijven

Werving en selectie Raad van Toezicht

Als werving en selectiebureau ondersteunen wij organisaties bij de werving en selectie van toezichthouders. Vanuit onze expertise vinden we het van belang dat een zorgvuldige procedure, een juiste profielschets en een zorgvuldig traject van werving en selectie bijdragen aan een evenwichtige samenstelling van de Raad van Toezicht, aan een harmonieuze opbouw van kennis, kunde en karakters.

Wij beschikken over een uitgebreid bestand van ervaren en startende leden van Raden van Toezicht met ervaring in de publieke sector. Onze consultants hebben zelf ook ervaring als bestuurder of toezichthouder en benutten deze ervaring bij het uitvoeren van de werving en selectieopdrachten.

Opdrachtgevers

In verschillende situaties kan het interessant zijn om als organisatie een werving en selectiebureau in te schakelen voor het invullen van een openstaande vacature. Het werven van een passende kandidaat kost tijd. Dit terwijl je de functie wellicht het liefst zo snel mogelijk wil invullen. Als werving en selectiebureau proberen wij die tijd te 'winnen' door doorlopend goede kandidaten te spreken. Dit zorgt ervoor dat we goed op de hoogte zijn van vraag en aanbod en daardoor een passende match kunnen maken. Dit doen we uit professioneel handelen, goed fatsoen en kwaliteitsoogpunt, maar vooral ook omdat we willen dat er een duurzame relatie tot stand komt. Dat mag je als opdrachtgever eisen, want dat is de waarde die wij kunnen toevoegen.

Hoe gaan wij dan te werk?

Ieder werving en selectietraject is uiteraard maatwerk, dus per organisatie bekijken we welke onderdelen noodzakelijk zijn om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je kunt echter denken aan:

  • het opstellen van een functieprofiel en de selectiecriteria;
  • het selecteren en beoordelen van de ontvangen sollicitaties;
  • het voeren van selectiegesprekken;
  • het voordagen van kandidaten aan de opdrachtgever.

Wanneer wij het volledige werving en selectietraject van de organisatie overnemen hanteren wij o.a. onderstaande wervingsmethoden.

  • Het attenderen van ons uitgebreide kandidatenbestand op de vacature. 
  • Door middel van netwerk-search en headhunting benaderen wij potentiele kandidaten.
  • Het plaatsen van de vacature op onze website en doorplaatsing naar de belangrijkste vacaturebanken.
  • Doorplaatsing op de diverse social media kanalen van Spijtenburg.
  • Daarnaast kun je er als opdrachtgever voor kiezen om de vacature via dagbladen onder de aandacht te brengen.

Tarieven onderwijs

Tarieven overheid

Tarieven artsen en zorg

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of wil je sparren over een functie die je op dit moment open hebt staan? Aarzel niet om, vrijblijvend, contact op te nemen met onze consultants via 076 - 2063 333. Zij denken graag met je mee.
Wat zeggen anderen over ons?

“Ondanks dat ik in eerste instantie niet op zoek was naar een nieuwe uitdaging maar in contact kwam met Carlo van Spijtenburg in het kader van mijn zoektocht naar een Raad van Toezicht functie, werd ik toch 'verleid'. Ik kijk terug op een fijn en discreet traject met voor mij een geweldig resultaat: een nieuwe baan als directielid Onderwijs & Kwaliteit bij Techniek College Rotterdam. Ik heb het contact met Carlo als zeer prettig ervaren: open, eerlijk en coachend. Al eerder in een andere context heb ik goede ervaring met Spijtenburg gehad. Kortom, een bedrijf om in de gaten te houden!"

Janine Slootmaekers - Directielid Onderwijs & Kwaliteit bij Techniek College Rotterdam

Wat zeggen anderen over ons?

""Think different. The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.” - Steve Jobs"

Aan deze quote moet ik denken als ik aan het selectie proces van mij als kandidaat denk. Spijtenburg is in staat de vraag, de motieven en de vraag achter de vraag te achterhalen bij de klant om aanbod en werkwijze ook nog eens aan te passen aan al deze informatie. Op deze manier kunnen ze een perfect match vinden tussen de klant en kandidaat. Als eenmaal een perfect match gevonden is, wordt het selectie proces, professioneel maar ook op een hele prettige manier begeleid."

Biljana Franjic-Knezevic - Directeur Campus

Wat zeggen anderen over ons?

"Wij kijken terug op een positieve samenwerking met Spijtenburg (in dit geval Carlo Brouwers). Carlo is een echte professional met kennis van zaken en een heel transparante en open houding. De communicatie verliep snel en soepel met uiteindelijk als resultaat een zeer geschikte kandidaat die bij alle aandeelhouders op draagvlak kan rekenen."

Britt Rijk – adviseur deelnemingen Provincie Zeeland

Wat zeggen anderen over ons?

"Het contact met Carlo was open, professioneel en plezierig."

Peter Schouten - Senior Adviseur Digitaal Toetsen, Hogeschool Rotterdam

Wat zeggen anderen over ons?

"De dienstverlening van Spijtenburg is professioneel en persoonlijk. Ik heb een zeer plezierig recruitment traject gehad, waarbij de mensgerichtheid net even dat beetje extra heeft gegeven. Dank!"

Daniëlle Storm van Leeuwen

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik heb je (Sybille) leren kennen als een kundig recruiter, je zoekt gericht naar een kandidaat en geeft blijk van kennis van de branche. Je bent betrokken bij mij als kandidaat, je bent vanaf het eerste contact op zoek naar de mogelijke raakvlakken met de vacature. Tot slot, je zorgt gedurende het sollicitatieproces voor regelmatig contact met mij, wat zorgt voor een professioneel en klantgericht proces. Ik zal je zeker aanbevelen bij collega's, ik bij bij komende werving & selectie procedures als eerste denken aan Spijtenburg Werving & Advies."

Drs. Ewout R. De Baat

Wat zeggen anderen over ons?

"Heel fijn hoe Sybille persoonlijk contact onderhield. Even een appje om succes te wensen en vragen hoe het is afgelopen, dat voelt heel betrokken en fijn. Door het sollicitatiegesprek met haar en de vragen die ze stelde, de tips die ze gaf, was een goede voorbereiding voor het "echte gesprek" met KPO. Dat gaf zelfvertrouwen. Bedankt Sybille!"

Saskia Steenhuizen

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik heb de samenwerking met Spijtenburg en in mijn geval met Sybille van Bladel als enorm prettig ervaren. Het intakegesprek met Carlo en Sybille was warm en inhoudelijk goed en gaf mij het gevoel dat ik mezelf kon presenteren zoals ik ben. Eenmaal in de sollicitatieprocedure was het persoonlijk contact fijn. Sybille legde steeds de procedure goed uit, gaf me tips en tops en vooral de korte tijd die er tussen gesprek en feedback zat was prettig.

Inmiddels ben ik benoemd voor de nieuwe job. Toch ontving ik nog een app van Sybille: Hoe het me gaat? De tijd is ineens veranderd door het Coronavirus en mijn overstap zal totaal anders zijn. En op zo'n moment krijg je dan toch zo'n hart onder de riem. Dat waardeer ik enorm! Spijtenburg zal ik mede hierom van harte aanbevelen. Werving en selectie met echt oog en hart voor de mens!"

Marieke Verhulst

Wat zeggen anderen over ons?

"Spijtenburg (Angelica) heeft mij op een professionele en bij de functie passende wijze gepresenteerd bij Signum Onderwijs waardoor ik in staat was goed verbinding te maken met de organisatie."

Ludo de Bie

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik heb mij bij Spijtenburg vanaf de eerste ontmoeting senang gevoeld. De betrokkenheid, professionaliteit en het buiten de kaders durven denken maakt dat ik met de goede adviezen van Carlo en Sybille een baan heb gevonden die mij op het lijf is geschreven. Mijn dank is groot!"

Eva Landa , Schoolleider Olivijncollege

Wat zeggen anderen over ons?

"De openheid, het actief zoeken en in gesprek gaan spraken me echt heel erg aan. Daarnaast was en is er een enorme betrokkenheid, kortom een dikke 10"

Hans van Wetten

Wat zeggen anderen over ons?

“Bij Spijtenburg werken professionals die zich onderscheiden door een persoonlijke en betrokken benadering. Het contact met Sybille was met oprechte aandacht en interesse en ik voelde mij als kandidaat echt gehoord en begrepen. Een hele fijne samenwerking.“

Mascha Cornet-Dirks

Wat zeggen anderen over ons?

"Van de taak en functie hadden we zelf al een goed beeld. Sybille van Bladel heeft vooral snel en goed inzicht gekregen in onze organisatie en manier van samenwerken. Daardoor kon zij in een markt die voor deze functie niet vanzelfsprekend is toch snel een perfecte match maken."

Ellen Groten, Bestuurssecretaris SPO Utrecht

Wat zeggen anderen over ons?

"In de procedure heb ik bovenal met Carlo te maken gehad; ik ben daar zeer positief over. Carlo heeft de tijd voor me genomen, mijn vragen goed beantwoord en mij met grote betrokkenheid begeleid. Daarnaast kent hij de PO omgeving uitstekend waardoor ik met meer kennis van zaken uit deze procedure ben gekomen. "

Peter de Baar

Wat zeggen anderen over ons?

"Zeer positief. Eerlijk, goed bereikbaar, doet wat men belooft."

Jeroen Ruis

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik heb de betrokkenheid van Sybille erg gewaardeerd. Ze heeft gedurende het proces steeds bij mij geïnformeerd hoe het ging, succes gewenst en actief meegedacht."

Karen Stoopen

Wat zeggen anderen over ons?

"Betrokken, professioneel, oplossingsgericht, laagdrempelig.
Jacqueline is een spontaan, prettig persoon, die zich goed kan inleven en erg betrokken is. Denkt mee in mogelijke oplossingen."

Francoise Ensche

Wat zeggen anderen over ons?

"Met Spijtenburg de zoektocht begonnen naar een leidinggevend onderwijsleider voor een van onze teams. Binnen korte tijd al zeer veel geschikte CV's, waarna we met goed advies een passende shortlist voorgelegd hebben gekregen. Onze nieuwe collega zat er tussen. Zij start aanstaande maandag al."

Bertho Rombout

Wat zeggen anderen over ons?

"To the point. Geen fraaie praatjes. Meedenken vanuit wat de gezondheidszorg nodig heeft.”

Anonieme kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Heel persoonlijk en niet te commercieel."

Battista Koldewijn

Wat zeggen anderen over ons?

"In eerste instantie heb ik contact gehad met Ron Broere. Het ging heel soepel, snel en het waren aangename gesprekken. Later heeft Ron mijn gegevens overgedragen aan Jacqueline en dat verliep ook super goed en eigenlijk nog steeds. Alle contacten lopen tot op heden heel soepel waarvoor mijn dank."

Nazir Sharifi

Wat zeggen anderen over ons?

“Oprecht geïnteresseerd in de nieuwe werkplek van een sollicitant. De vraag om zelf ook de locatie te bezoeken en zelf een beeld te krijgen van een nieuwe werkplek, maakt jullie bureau onderscheidend in vergelijking met andere.”

Anonieme opdrachtgever

Wat zeggen anderen over ons?

"Het contact was zeer persoonlijk gericht en verliep fijn. Er werd echt naar mij geluisterd. De betrokkenheid was zeer groot. Een zeer prettige ervaring."

Kitty de Bruin-Arnoldus

Wat zeggen anderen over ons?

"Spijtenburg speelde snel in op een urgente vraag van de organisatie. Terugkoppeling van potentiële kandidaten in de voltallige benoemingsadviescommissie werd als verhelderend en professioneel ervaren. Spijtenburg heeft ons ontzorgd en naar het zich laat aanzien met resultaat!

Anonieme opdrachtgever

Wat zeggen anderen over ons?

"Zowel persoonlijk als "zakelijk-vaktechnisch" prima!"

Aad Hatenboer

Wat zeggen anderen over ons?

"Professioneel, persoonlijk en opbouwend/begeleidend. Jullie hebben het beste uit mij als kandidaat naar boven gehaald en echt aan de goede knoppen gedraaid om mij zo goed mogelijk het proces in te laten gaan, zonder de belangen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen denk ik. Dat is een knappe balans. Ik heb mezelf daardoor veel beter en met meer zelfvertrouwen kunnen presenteren, dan dat dit zonder jullie begeleiding was gegaan."

Anonieme kandidaat

Wat zeggen anderen over ons?

"Vastgelopen in mijn baan en na een tip van een relatie in gesprek gekomen met Spijtenburg die heel snel schakelden naar een traject dat ze in portefeuille hadden. Ik kon snel instappen in een lopende procedure en het bleek een goede match. Hartstikke fijn."

Anonieme kandidaat

Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!