Opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

Als organisatie op zoek naar een geschikte kandidaat voor een tijdelijke of vaste functie binnen de zorg, overheid, het onderwijs of als arts of medisch specialist? Wij helpen graag bij het vinden van de beste match!

Iedere organisatie heeft hierbij natuurlijk een andere vraag, waardoor ook ‘de beste match’ per organisatie verschillend is. Niet voor niets nemen wij de tijd om met oprechte aandacht te luisteren naar de wensen, dóór te vragen en op deze manier de organisatie te leren kennen. Deze informatie, i.c.m. onze jarenlange ervaring binnen de diverse sectoren, zorgt ervoor dat we in staat zijn om te beoordelen welke kandidaat het beste past bij de doelen die jouw organisatie voor ogen heeft.

Onze werkwijze

Werving en Selectie
Het werving en selectietraject bestaat uit diverse onderdelen. Denk hierbij aan:

• Het opstellen van een functieprofiel en de selectiecriteria;
• Het selecteren en beoordelen van de ontvangen sollicitaties;
• Het voeren van selectiegesprekken;
• Het voordragen van kandidaten aan de opdrachtgever.

Meer informatie over werving en selectie

Tarieven onderwijs

Tarieven zorg en artsen

Tarieven overheid

Interim
Wanneer je als organisatie op zoek bent naar een interim-manager, dan is snelheid en zorgvuldigheid geboden. Je wilt een snelle voordracht ontvangen en deze moet aansluiten bij de vraag. Wij bemiddelen al jaren succesvol interim-functies binnen het onderwijs, de overheid, de zorg en natuurlijk artsen en medisch specialisten. Je bent ook hiervoor dus bij Spijtenburg op het juiste adres.

Meer informatie over interim-management

Detachering
Is jouw organisatie of instelling op zoek naar personeel dat voor langere of kortere periode een vacature kan vervullen? Bij ons vind je de juiste professional! Met detachering via Spijtenburg beschik je over hooggekwalificeerd personeel dat direct en flexibel voor jouw organisatie inzetbaar is.

Meer informatie over detachering.

Beschikbare kandidaten

Uiteraard zijn al onze kandidaten zorgvuldig geselecteerd en beschikken ze over de juiste (aantoonbare) werkervaring binnen de sector. Met al onze kandidaten gaan wij uitvoerig in gesprek, zodat we precies weten over welke kwaliteiten ze beschikken en binnen wat voor soort organisatie ze het beste tot hun recht komen.

Wat zeggen anderen over ons?

"Van de taak en functie hadden we zelf al een goed beeld. Sybille van Bladel heeft vooral snel en goed inzicht gekregen in onze organisatie en manier van samenwerken. Daardoor kon zij in een markt die voor deze functie niet vanzelfsprekend is toch snel een perfecte match maken."

Ellen Groten, Bestuurssecretaris SPO Utrecht

Wat zeggen anderen over ons?

“Oprecht geïnteresseerd in de nieuwe werkplek van een sollicitant. De vraag om zelf ook de locatie te bezoeken en zelf een beeld te krijgen van een nieuwe werkplek, maakt jullie bureau onderscheidend in vergelijking met andere.”

Wat zeggen anderen over ons?

"Professioneel en actief businesspartner recruitment...
Met Spijtenburg de zoektocht begonnen naar een leidinggevend onderwijsleider voor een van onze teams. Binnen korte tijd al zeer veel geschikte CV, waarna we met goed advies een passende shortlist voorgelegd hebben gekregen. Onze nieuwe collega zat er tussen. Zij start aanstaande maandag al."

Bertho Rombout

Wat zeggen anderen over ons?
"Ik ervaar dat Spijtenburg snel reageert op vragen en in contact blijft."
Wat zeggen anderen over ons?
"Klantgericht, doelgericht, resultaat telt, slagvaardig...
Spijtenburg speelde snel in op een urgente vraag van de organisatie. Terugkoppeling van potentiële kandidaten in de voltallige benoemingsadviescommissie werd als verhelderend en professioneel ervaren. Spijtenburg heeft ons ontzorgd en naar het zich laat aanzien met resultaat!"
Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!