Amersfoort
Referentie: SPS08046

Psychiater specialistische kortdurende en klachtgerichte interventies

Wat ga je doen?

Ben jij een psychiater die makkelijk communiceert op verschillende niveaus en medewerkers weet te stimuleren, zoek je daarnaast actief de samenwerking op en zie je een uitdaging in het ontwikkelen van zorgprogramma's? Wil je daarnaast een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van zorg en lijkt je het interessant om supervisie en werkbegeleiding te geven aan psychologen? Dan is deze psychiater vacature wellicht iets voor jou!

Je gaat psychiatrische zorg bieden aan patiënten in de vorm van diagnostiek, behandeling, consultatie, medicatie en crisisinterventie. Verder:

  • Ben je eindverantwoordelijk behandelaar, samen met je collega manager zorg/ psychiater
  • Geef je supervisie en werkbegeleiding aan psychologen
  • Draag je bij aan de continuïteit van zorg
  • Lever je een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van zorg; invulling in overleg en in aansluiting op jouw belangstelling

Waar ga je werken?

Als psychiater ga je werken bij een organisatie op locatie in Amersfoort. Het team op deze organisatie bestaat uit twee multidisciplinaire teams. Ze werken met een zorgvisie, waarbij een belangrijk onderdeel is dat ze zo dicht mogelijk proberen aan te sluiten bij de hulpvraag van de patiënten. Je komt in beide teams te werken, het ene deel van je werkzaamheden zal bestaan uit doen van specialistische kortdurende en klachtgerichte interventies. Het andere deel van je werkzaamheden zal plaatsvinden in het team dat intensief specialistisch behandeld.

Wie ben jij als psychiater?

Je communiceert makkelijk op verschillende niveaus en daarnaast weet je medewerkers te stimuleren. Verder ben je een psychiater die:

  • BIG-geregistreerd is.
  • Affiniteit heeft met de doelgroep en kan omgaan met complexe vraagstukken.
  • Samenwerking actief opzoekt en een uitdaging ziet in het ontwikkelen van zorgprogramma's; je durft hierin creatief en buiten de kaders te denken.
  • Beschikt over een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
  • Het natrekken van referenties, integriteit controle via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's als onderdeel van de sollicitatieprocedure niet als een probleem ziet.

Wat krijg je?

Het betreft een contract voor 8-32 uur per week voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijg je:

  • Een salaris van minimaal €5.318,- en maximaal €9.294,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
  • Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.