Onze diensten

Werving en Selectie

Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie trajecten voor vaste functies binnen het onderwijs, de zorg, de overheid en voor artsen en medisch specialisten. Zowel als kandidaat en als opdrachtgever kun je bij ons terecht. We leggen de eerste contacten en begeleiden je in het gehele proces.

Lees meer

 

Detachering

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van detachering? Omdat je wellicht als kandidaat ervaring wilt op doen bij diverse opdrachtgevers? Of juist omdat jullie organisatie op zoek is naar een professional die voor langere of kortere periode een vacature kan invullen? Lees dan verder!

Voor kandidaten  Voor opdrachtgevers

 

 

Coaching

Spijtenburg spreekt dagelijks opdrachtgevers en kandidaten. Uit die gesprekken komt ook de behoefte aan het begeleiden van professionals. We onderkennen die behoefte en willen daar graag bij ondersteunen. Dat doen we niet zelf, maar in samenwerking met ervaren coaches.

Lees meer

Interim-management

Ben je als interimmer op zoek naar een nieuwe opdracht? Of zoekt jouw organisatie een interimmer voor een tijdelijke opdracht? Neem gerust eens contact op met één van onze consultants om te informeren naar de mogelijkheden.

Lees meer

 

Loopbaanadvies

Wij zijn dagelijks bezig met het realiseren van een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Te vaak maken wij het mee dat kandidaten zich te veel laten leiden door functies die op hun pad komen en niet door een bewuste keuze voor een functie of organisatie die past bij hun persoonlijk profiel. Dit is een gemiste kans.

Lees meer

Het laatste nieuws

‘Diplomaterreur’ werd het genoemd. En dat is kwalijk ‘want door alleen naar diploma’s te kijken, doen werkgevers zichzelf en potentiële werknemers tekort.’
Lees meer
Doel van het voorstel is om het werken in loondienst in de zorg aantrekkelijker te maken (én daarmee het werken als ZZP-er in de zorg onaantrekkelijker te maken). Dit laatste geeft voor veel ZZP-ers onrust
Lees meer
Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!