Amsterdam
Referentie: SPLS08294

ANIOS herstelkliniek

Wat ga je doen?

Ben jij als ANIOS in staat om zorg goed af te stemmen met vervolgtrajecten en draag je graag bij aan het verder ontwikkelen van een behandelaanbod? Wil je daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden? Dan is deze ANIOS vacature echt iets voor jou!

Als ANIOS draag je, onder supervisie van een ervaren psychiater, mede de verantwoordelijkheid voor de somatische en psychiatrische diagnostiek en behandeling van cliënten bij wie ambulante zorg herhaaldelijk onhaalbaar of onvoldoende is gebleken. In de klinische omgeving krijgen zij langere tijd de intensieve zorg die zij nodig hebben. Aan hen wordt herstel-ondersteunende behandeling geboden waarbij de regie zoveel als mogelijk bij de cliënt ligt en met de cliënt naar een ambulant vervolg toe gewerkt wordt. Belangrijk is dat de cliënt zich vaardigheden eigen maakt om zo zelfstandig mogelijk te leven. Dan is namelijk doorstroming mogelijk naar een niet-klinische woonvorm (zoals een eigen woning of een instelling voor beschermd wonen (RIBW).

Naast het bieden van directe zorg aan de cliënten denk je mee over zorgvernieuwing en breng je dit met het team in de praktijk. Het multidisciplinaire behandelteam bestaat uit psychiaters, GZ- psychologen, maatschappelijk werkenden, verpleegkundigen, groepsbegeleiders en Anios.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een instelling die behandeling aan cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening biedt. De instelling bestaat uit (kortdurende) opnameklinieken, dagbehandeling, diverse wijkteams en vijf herstelklinieken. De behandeling is gericht op de kwaliteit van leven, het accepteren van (psychiatrische) beperkingen en ermee leren omgaan. De speerpunten bij de behandeling zijn: planmatig medicatiebeleid, Active recovery Triade/supported living methodiek, integrated dual diagnosis treatment (IDDT) en het betrekken van naastbetrokkenen.

Wie ben jij als ANIOS?

Als ANIOS is het van belang dat je met stresssituaties kan omgaan en je waar nodig weet te relativeren. Daarnaast:

  • Ben je een BIG-geregistreerd arts.
  • Heb je affiniteit met de diverse doelgroep heeft.
  • Beschik je over goede contactuele vaardigheden.
  • Draag je graag bij aan het verder ontwikkelen van het zorgaanbod.
  • Ben je in staat om de zorg goed met vervolgtrajecten af te stemmen.

Wat krijg je?

  • Een jaarcontract aangeboden voor 20-36 uur per week.
  • Een salaris van minimaal €3.538,- en maximaal €5.553,- (CAO GGZ FWG 65).
  • Eens per 6 weken neem je deel aan roosterdiensten waar je voor gecompenseerd wordt.
  • Een uitstekende OV-regeling woon-werkverkeer en collectieve regelingen zoals een zorgverzekering en een fietsplan.
  • De mogelijkheid om van een uitgebreid intern scholings- en trainingsaanbod gebruik te maken.
  • Je krijgt toegang tot een platform met allerlei (deels gratis) sportieve activiteiten: van boksclinics, bootcamps tot windsurfen.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze ANIOS vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.