Zaandam
Referentie: SPS08351

Psychiater crisisdienst

Wat ga je doen?

Wil jij als psychiater een uitdagende functie binnen de crisisdienst, bestaande uit IBT (Intensive behandeling thuis) en ADB (Acute Dagbehandeling)? Ben jij in staat om verantwoordelijkheid te dragen voor het verbeteren en ontwikkelen van de kwaliteit en inhoud van het zorg- en behandelaanbod? Dan is deze psychiater crisisdienst echt iets voor jou!

Je komt binnen een team terecht dat waarde hecht aan het verbeteren en ontwikkelen van de kwaliteit en inhoud van het zorg- en behandelaanbod. Hier ben je mede verantwoordelijk voor. Daarnaast verricht je psychiatrisch onderzoek en draag je zorg voor het toepassen van de juiste diagnostiek en behandeling. Verder zijn je werkzaamheden:

  • Het superviseren en werkbegeleiding geven aan de AIOS, ANIOS, HAIO en verpleegkundigen.
  • Draag je bij aan deskundigheidsbevordering, zowel intern als aan externe collega’s en instanties.
  • Bij opteren voor de functie manager zorg geef je mede vorm en sturing aan verdere ontwikkelingen, het kwaliteitsbeleid en het implementeren van innovaties.

Waar ga je werken?

Als psychiater ga je werken binnen een GGZ instelling die zich richt op het behandelen en begeleiden van volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen en ouderen met psychiatrische problemen of dementie. Daarnaast kom je terecht in een organisatie cultuur die gelijke kansen biedt voor iedereen, waarbij het belangrijk gevonden wordt dat iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt .

Wie ben jij als psychiater crisisdienst?

Jij bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot psychiater en beschikt over een geldige BIG-registratie. Daarnaast:

  • Beschik je over een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
  • Neem je het team mee in een veranderingsproces.
  • Beschik je over stressbestendigheid en inlevings- en doorzettingsvermogen.

Wat krijg je?

  • Een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris bedraagt minimaal €6.702,- en maximaal €9.294,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van werkweek van 36 uur.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: