Amersfoort
Referentie: SPS08481

Interim psychiater autisme

Wat ga je doen?

Wil jij aan de slag als interim psychiater binnen een organisatie die zich richt op volwassenen met autisme, waarbij deskundigheid, ontwikkeling en passende zorg op maat wordt aangeboden? Heb jij daarnaast ervaring op het gebied van autisme en aanverwante problematiek? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Als interim psychiater autisme ga je specialistische diagnoses stellen en behandelingen uitvoeren op het gebied van autismespectrumstoornissen. Verder:

  • Voer je diagnostiek vanuit betrokkenheid en persoonlijke aandacht uit;
  • Heb je de mogelijkheid om voor twee verschillende locaties te werken;
  • Ook ga je niet alleen richten op omgaan met, maar ook op het ontdekken en ontwikkelen van talenten, uitgaand van de individuele behoefte van de patiënt;
  • Ga je passende zorg aanbieden met veel persoonlijke aandacht en door te luisteren naar het verhaal en de behoefte van de cliënt;
  • Ga je je richten op farmacotherapie, psycho-educatie en psychotherapie.

Waar ga je werken?

Als interim psychiater autisme kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waarbij deskundigheid als een doorlopend proces van ontwikkeling, hetgeen dat het team in staat stelt steeds verder te specialiseren en deskundig te zijn en te blijven op het gebied van autisme bij volwassenen. Daarnaast staat het team, bestaande uit psychiaters, psychologen/autismespecialisten en psychosociaal therapeuten, open voor eigen inbreng en ideeën en krijg de ruimte voor persoonlijke groei en eigen ontwikkeling. Binnen de organisatie staat betrokkenheid vooral, niet alleen naar de cliënten, maar ook naar elkaar als collega's.

Wie ben jij als interim psychiater autisme?

Als interim psychiater autisme ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar en beschik je over een succesvol afgerond universitaire bachelor opleiding. Ook:

  • Is het een pré als je kennis en ervaring hebt op het gebied van autisme en aanverwante problematiek;
  • Sta je open voor ontwikkelingen en durf je kritisch te blijven;
  • Heb je de ambitie om jezelf steeds verder te ontwikkelen en te specialiseren;
  • Beschik je over een BIG-registratie als psychiater;
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je?

Krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te specialiseren binnen de specialisatie autismespectrumstoornissen. Verder:

  • Krijg je een contract aangeboden voor minimaal 16 uur en maximaal 36 uur;
  • Krijg je een marktconform salaris gebaseerd op opleidingsniveau en ervaring van maximaal €9.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Krijg je de mogelijkheid om op twee verschillende locaties aan de slag te gaan, dit mag er uiteraard ook één zijn.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze interim psychiater autisme vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.