Leiden, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan de Rijn
Referentie: SPLS09043

Psychiater FACT wijkteam

Wat ga je doen?

Heb jij als psychiater een visie op herstelgerichte behandeling en denk je graag mee over het zorgaanbod? Heb je daarnaast affiniteit met cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen? Dan is deze psychiater wijkteam vacature echt iets voor jou!

Als psychiater heb je een prominente rol en jouw mening staat voorop. Daarnaast:

  • Denk je mee over het zorgaanbod.
  • Zijn jouw behandelplannen opgesteld vanuit een herstelgerichte visie.
  • Werk je in een multidisciplinair team waarin jij een pionier bent en het behandelaanbod in- en extern weet uit te dragen.
  • Draag je bij aan de wetenschappelijke cultuur.
  • Ben je inzetbaar voor diensten buiten kantoortijden.
  • Heb je regelmatig overleg met ketenpartners, zowel intern als extern
  • Werk je vanuit de "cliënt journey", dat is een behandeling die aansluit bij de hulpvraag van de cliënt en de fase van verandering waarin deze zich op dat moment bevindt.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een gevarieerd en getalenteerd multidisciplinair team waarin op basis van gelijkwaardigheid binnen de functionele hiërarchie wordt samengewerkt. Er is sprake van een veilig werkklimaat waarin eenieder de fijne en open sfeer omarmt. Het managementteam geeft op een herstelgerichte en duurzame wijze leiding, waarbij er veel aandacht is voor jouw specifieke competenties. Het team is een aantrekkelijke mix van oude en nieuwe medewerkers en behandelt een variëteit aan cliënten in de caseload. De wijkteams psychiatrie behandelen en begeleiden EPA-cliënten met problemen op verschillende leefgebieden en met ernstige beperkingen.

Wie ben jij als psychiater?

Je kan snel schakelen tussen cliënt en collega met behulp van je communicatieve vaardigheden. Verder:

  • Heb je affiniteit met cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen.
  • Heb je een visie op herstel in de behandeling van de cliënten en weet je hier jouw collega’s in mee te nemen.
  • Ga je voor hooggekwalificeerde zorg.
  • Heb je een AGB code of kunt deze aanvragen.
  • Ben je geregistreerd in het BIG en MSRC-register.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke functie aangeboden (verlenging is bespreekbaar) waarbij het aantal uren in onderling overleg overeen wordt gekomen. Je kunt zowel op ZZP/interim basis als in vaste dienst aan de slag. Het salaris is o.b.v. salarisschaal Medisch Specialisten (minimaal €5.649,- tot maximaal €9.872,-).

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Neem dan contact op met Ron Broere via 06 3005 9223 of r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Spijtenburg is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies binnen het publieke domein. We werken met verschillende arbeidsvormen, namelijk op basis van werving en selectie, interim/ZZP en detachering. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.