Boekel, Helmond
Referentie: SPS09652

Huisarts

Wat ga je doen?

Ben jij een toegewijde huisarts met interesse in zowel somatische als psychiatrische aspecten? Beschouw je deze combinatie van vakgebieden als een boeiende uitdaging? Dan is deze huisarts vacature wellicht iets voor jou!

Als huisarts is jouw expertise van hoge waarde voor het verbeteren van de lichamelijke gezondheid van de cliënten met somatische co-morbiditeit. Als huisarts bied je zorg aan cliënten die onder de supervisie van een regiebehandelaar vallen. Je hebt je eigen professionele verantwoordelijkheid voor de medische zorg. Bovendien is het essentieel dat je effectief kunt samenwerken in een multidisciplinaire omgeving. Je behandelt zowel acute als chronische somatische problemen, eetstoornissen en HIC waarbij de interactie tussen de cliënt en zijn omgeving unieke uitdagingen met zich meebrengt. Dit vereist een onderzoekende en creatieve benadering om samen met de cliënt de juiste behandelkeuzes te kunnen maken.

Waar ga je werken?

Als huisarts maak je deel uit van een somatisch team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het waarborgen van de somatische zorg. De organisatie biedt specialistische GGZ in het volledige spectrum. Dit team bestaat uit 3 (parttime) huisartsen, 2 verpleegkundig specialisten AGZ en 2 doktersassistentes. Elke huisarts werkt gemiddeld 2 dagen per week, zodanig verdeeld dat er elke dag een huisarts aanwezig is. Buiten de normale werktijden wordt er teruggevallen op de huisartsenpost. Om dit te compenseren, nemen de huisartsen een beperkt aantal diensten per jaar op zich. De huisartsenzorg heeft betrekking op verschillende afdelingen, waaronder NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), LVB-Psychiatrie (Licht Verstandelijk Beperkt), LIV (Langdurend Intensief Verblijf) en BW (Beschut Wonen).

Wie ben jij als huisarts?

Je bent een huisarts met lef en een open vizier. Daarnaast breng je de volgende kwaliteiten met je mee:

  • Een voltooide huisartsenopleiding en een geldige BIG-registratie.
  • Interesse en affiniteit met zowel somatische als psychiatrische aspecten, met specifieke expertise op het gebied van hersenletsel en neuropsychiatrie.
  • Je bent een teamspeler die uitstekend kan samenwerken.
  • Je benadert vraagstukken met een frisse blik en deelt graag nieuwe ideeën over hoe dingen anders kunnen.
  • Je werkt op een klantgerichte en verbindende manier en toont persoonlijk leiderschap.

Wat krijg je?

Je krijgt een functie voor 8-16 uur per week. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris tussen €4.785,- en €7.419,- op basis van een 36-urige werkweek (conform CAO GGZ, FWG 70).
  • Vergoeding van woon-werkverkeer. Voor dienstreizen ontvang je €0,44 per kilometer.
  • Een volledige 13e maand, wat neerkomt op 8,33% van je bruto jaarsalaris.
  • Ruime mogelijkheden voor professionele ontwikkeling in je vakgebied, met scholingsmogelijkheden en goede studiefaciliteiten.
  • De mogelijkheid om belastingvoordelig producten zoals fietsen, sportschoolabonnementen, mobiele telefoons, tablets of laptops aan te schaffen.
  • Jaarlijks € 500,- (bruto bij een fulltime dienstverband) dat je kunt besteden aan extra salaris, opleiding of verlof (balansbudget).
  • Een thuiswerkregeling, extra reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om verlof te verkopen.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze huisarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: