Capelle aan den IJssel
Referentie: SPS09803

GZ-psycholoog verpleeghuiszorg

Wat ga je doen?

Ben jij als GZ-psycholoog deskundig op het gebied van verschillende aandoeningen? Heb je daarnaast ervaring en affiniteit met de ouderenzorg? Dan is deze GZ-psycholoog vacature wellicht iets voor jou!

Als GZ-psycholoog draag je bij aan de verbetering van de kwaliteit van zorg en behandeling voor de cliënten. Je vervult deze rol door betrokken te zijn bij (neuro)psychologische diagnostiek, indicatiestelling en behandeling, zowel voor individuele cliënten als voor cliëntsystemen. Actieve participatie in multidisciplinaire overleggen is essentieel, waarbij je vanuit jouw expertise als GZ-psycholoog advies verstrekt. Daarnaast ondersteun je zorgafdelingen bij complex en onbegrepen gedrag van bewoners, verzorg je deskundigheidsbevordering (bijvoorbeeld door het geven van klinische lessen), en leid je gedragsbeoordelingen met een arts en een EVV'er op de afdeling.

Daarnaast:

  • De gevarieerde intramurale zorg, waaronder chronische somatiek afdelingen, PG-afdelingen en GRZ-afdelingen, zijn er mogelijkheden om te werken aan diagnostiek en behandeling bij kwetsbare ouderen thuis (GZSP).
  • Kun je werkbegeleiding bieden aan collega-masterpsychologen, de psychodiagnostisch medewerker en/of stagiaire.
  • Deelname aan de structurele GZ-opleidingsplek, actieve betrokkenheid als Wzd-functionaris en bijdragen aan verschillende project- en stuurgroepen zijn mogelijkheden.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast en hecht team, bestaande uit meerdere GZ-psychologen, meerdere masterpsychologen, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog en een stagiaire.
  • Formeel en informeel overleg vinden regelmatig plaats binnen dit team, met wekelijkse vakgroep bijeenkomsten waarin beleid, casuïstiek en randvoorwaarden worden besproken, en waar themabijeenkomsten worden georganiseerd om op de hoogte te blijven van recente wetenschappelijke inzichten.

Waar ga je werken?

De organisatie waar binnen je komt te werken verleent zorg aan diverse doelgroepen op meerdere locaties verspreid over Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. De organisatie staat bekend als vooraanstaand in de behandeling en begeleiding van individuen met Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH), Parkinson, dementie en palliatieve zorg.

Wie ben jij als GZ-psycholoog?

Als GZ-psycholoog beschik je over expertise op het gebied van (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling bij ouderen, met specifieke aandacht voor cognitie, stemming, verwerking, gedrag en palliatieve zorg. Tevens ben je bekwaam in het omgaan met diverse aandoeningen, waaronder dementie, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Parkinson en andere (chronische) somatische aandoeningen.

Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Je hebt een wo-diploma Psychologie en hebt dit aangevuld met een succesvol afgeronde GZ-opleiding.
  • Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring in de ouderenzorg.
  • Je hebt een visie op ouderenzorg en de capaciteit om deze visie te integreren in innovatieve benaderingen. Bovendien ben je in staat om deze visie verder te ontwikkelen in samenwerking met de vakgroep en andere disciplines.

Wat krijg je?

Je krijgt een contract vanaf 16 uur per week, met flexibele werktijden en een aanstelling vast dienstverband. Verder kun je rekenen op:

  • Gemotiveerde en betrokken multidisciplinaire teams op diverse locaties.
  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een dynamische organisatie.
  • Diverse mogelijkheden tot professionele ontplooiing.
  • Participatie in de Psychogeriatrische Dienst (PgD).
  • Salarisschaal 65 CAO VVT, maximaal € 6.423,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze GZ-psycholoog vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: