Helmond
Referentie: SPLS09872

Psychiater kind & jeugd

Wat ga je doen?

Wil jij als psychiater ergens aan de slag waar je volop opleidingsmogelijkheden krijgt en toon je persoonlijk leiderschap? Ben jij daarnaast in staat om een zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner te zijn voor zowel collega's als externe professionals? Dan is deze psychiater kind & jeugd vacature echt iets voor jou!

Als psychiater Kind & Jeugd kom je terecht in een stimulerende werkomgeving waar de caseload uitdagend en gevarieerd is. Je zult te maken krijgen met uiteenlopende psychiatrische uitdagingen, van depressie en ADHD tot ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen. Je werkt team overstijgend, wat dit een echte spilfunctie maakt en de uitdaging biedt om als generalist en hoogspecialistisch te werken.

Naast diagnostiek, medicamenteuze behandelingen en diverse psychologische behandelingen, gaat het zorgaanbod zich uitbreiden met biologische behandelingen en leefstijlinterventies. Denk daarbij aan behandelingen op basis van rTMS en nieuwere psychofarmaca. Als psychiater kun jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Je zult deel uitmaken van een multidisciplinair team dat gelooft in de kracht van gecombineerde expertise. Ook krijg je de mogelijkheid om psychotherapie uit te oefenen én deel te nemen aan de wetenschappelijke onderzoekslijn en beleidsontwikkeling. Je begeleidt structureel A(N)IOS en coassistenten en je levert een actieve bijdrage aan de A-opleiding. Tot slot maak je als achterwacht deel uit van de 24-uurs crisisdienst. Hierbij werk je samen met een triagist/voorwacht (SPV) en een tussenwacht (Verpleegkundig Specialist of basisarts).

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een GGZ-instelling die zich richt op kinderen en jeugdigen tot en met 23 jaar, om beter aan te sluiten op de transitie naar volwassenheid die 18-jarigen doormaken. De zorggroep is onderverdeeld in drie multidisciplinaire teams: ontwikkelingsstoornissen, emotionele stoornissen en FACT Jeugd.

Innovatie van de zorg in al zijn facetten wordt breed gedragen binnen de zorggroep Kind & Jeugd. In 2020 is het keurmerk TOP-GGZ behaald voor het Depressie Expertise Centrum Jeugd. Ook is er een wetenschappelijke onderzoekslijn met acht promovendi die zich richten op preventie van depressieve stoornissen en suïcide en effectiviteit van de behandeling van depressies en suïcidaliteit. Binnen de onderzoekslijn zijn twee gepromoveerde scientist-practitioners en een gepromoveerde onderzoeker werkzaam. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Wie ben jij als psychiater kind & jeugd?

Als psychiater fungeer je als een zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel collega's binnen de afdeling als voor externe zorgprofessionals. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde opleiding tot psychiater met een geldige BIG-registratie en AGB-code.
  • Heb je, bij voorkeur, de aantekening tot kinder- en jeugdpsychiater of je bent bereid deze te behalen. Geen aantekening tot kinder- en jeugdpsychiater, maar wel affiniteit met jongeren Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!
  • Bekijk je vraagstukken met een frisse blik en deelt je ideeën over hoe het eventueel anders kan.
  • Werk je op klantgerichte en verbindende wijze en toon je persoonlijk leiderschap.

Wat krijg je?

Als psychiater krijg je de mogelijkheid om extra scholing te volgen op vlakken waar jij je als kinder- en jeugdpsychiater nog minder competent voelt. Daarnaast krijg je:

  • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een functie voor 24-36 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris tussen de €6.050,- en €10.376,-.
  • Een arbeidsmarkttoeslag van 8% over jouw volledige salaris indien je in bezit bent van een aantekening kinder- en jeugdpsychiatrie.
  • Een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten bovenop de standaard CAO-afspraken.
  • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer. Voor dienstreizen ontvang je €0,48 per kilometer.
  • Een volledige 13e maand.
  • Ruime mogelijkheden om door scholing en goede studiefaciliteiten jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.
  • De mogelijkheid om met belastingvoordeel producten aan te schaffen zoals fietsen, een abonnement op de sportschool, mobiele telefoons, tablets of laptops.
  • Jaarlijks € 500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof (balansbudget).
  • Aantrekkelijke regelingen (zoals thuiswerkregeling, extra reiskostenvergoeding & verlof verkopen).

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: