Breda, Tilburg
Referentie: SPS09922

Psychiater HIC

Wat ga je doen?

Draag jij als psychiater graag bij aan een goede geestelijke gezondheidszorg, die onmisbaar is voor de samenleving? Lijkt het je daarnaast interessant om binnen een dynamische werkomgeving te werken in een collegiaal, multidisciplinair team, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Je zult als psychiater intake-, onderzoeks- en indicatiegesprekken voeren. Verder:

  • Verricht je medicamenteuze behandelingen.
  • Ben je onderdeel van de opleidingsgroep voor AIOS.
  • Werk je intensief samen met teams van de IHT en crisisdienst.

Waar ga je werken?

Je zult als psychiater aan de slag gaan bij een maatschappelijk relevante en professionele organisatie, die gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. Er wordt gewerkt in een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. De focus binnen het cluster planbare zorg ligt op de zorg die vooral overdag plaatsvindt, waar de nadruk in het cluster continue zorg ligt op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

De afgelopen jaren is er een nieuwe manier van crisisopname ontwikkeld, genaamd High & Intensive Care. De HIC is een echte verbetering in de behandeling van en omgang met mensen in een crisissituatie. Jij zult, in Breda of Tilburg, op deze afdeling werkzaam zijn.

Wie ben jij als psychiater?

Je beschikt over aan afgeronde opleiding tot psychiater en een geldige BIG-registratie, RGS-registratie en AGB-code. Daarnaast:

  • Heb je expertise en affiniteit met klinische zorg.
  • Ben je een vooruitstrevende psychiater met hart voor de acute psychiatrische zorg.
  • Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je?

Je krijgt een vast contract of een contract op interim basis aangeboden, waarbij het aantal uren bespreekbaar is. Verder kun je rekenen op:

  • Een salaris van minimaal €6.068- en maximaal €10.376- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.
  • Een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree. Hiermee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. De kosten voor verplichte registraties worden door de werkgever vergoed.
  • Een balansregeling, waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater HIC vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.