Dorst
Referentie: SPHU09766

Directeur KBS Marcoen te Dorst (Delta-onderwijs) Succesvol ingevuld

Wat ga je doen?

Als directeur van KBS Marcoen ben jij de onderwijskundig leider en zet je samen met het team voort wat al sterk staat. Je bouwt planmatig verder, geeft sturing aan de (onderwijs)kwaliteit en werkt aan de meerjarige beleidsontwikkeling. Daarnaast leg en onderhoud je contact met ouders, partners en de omgeving van de school. Je kent de kinderen en je bent het boegbeeld van de school. De komende jaren ontwikkelt KBS Marcoen zich tot een kindcentrum. In die ontwikkeling heb jij een belangrijke rol. Verder zet je graag je schouders onder de doorontwikkeling en optimalisering van het schoolgebouw.

Als directeur bij Delta-onderwijs ben je niet alleen verantwoordelijk voor je school, je bent ook onderdeel van het directeurenteam van Delta-onderwijs, waarin je meebouwt en actief bijdraagt aan de kwaliteit van Delta-onderwijs in de breedte.

Waar ga je werken?

KBS Marcoen is een bloeiende dorpsschool middenin het dorp Dorst. De school heeft zo’n 330 leerlingen, verdeeld over 15 groepen, en groeit. Op de locatie werken zo’n 30 collega’s en wordt ook voor- en naschoolse opvang georganiseerd. “Huppelend naar school en fluitend de wereld in”, dat is de missie. Het team zorgt ervoor dat de kinderen met plezier naar school komen, zich veilig voelen, zichzelf durven zijn en open staan om te leren. Het team werkt professioneel en enthousiast aan de doorontwikkeling van het onderwijs. De ambitie is om te zorgen voor een passende onderwijsplek voor alle kinderen uit Dorst. Klik hier voor meer informatie over KBS Marcoen.

Over Delta-onderwijs

Bij Delta-onderwijs werken ruim 450 Delta-onderwijsprofessionals aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Op achttien verschillende scholen in Oosterhout leren en ontwikkelen ruim 4500 basisschoolleerlingen tot gelukkige, zelfstandige, kritische wereldburgers, die in verbinding staan met anderen en bijdragen aan een duurzame samenleving. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinden kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. Delta-onderwijs werkt nauw samen met Delta-voorschool en Stichting Kinderopvang Oosterhout (vanaf schooljaar 2024/2025 Delta-kinderopvang). Klik hier voor meer informatie over Delta-onderwijs.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal HBO+ werk- en/of denkniveau
  • Je hebt ruime ervaring als onderwijskundig leider
  • Je bent gericht op kwaliteit en staat open voor vernieuwing
  • Je staat achter het team, geeft ruimte en vertrouwen om kwaliteiten te ontwikkelen
  • Je bent zichtbaar, inspirerend en toegankelijk voor leerlingen, ouders en het team, ouders zie je als onmisbare schakel
  • Je kunt grenzen stellen, bent kritisch, stelt prioriteiten, brengt focus aan en biedt structuur
  • Je bent transparant en communicatief sterk, jouw glas is halfvol en je hebt uitstraling en bent iemand die er staat!

Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren graag van en met elkaar!

Wat levert het jou op?

  • Een uitdagende, afwisselende én verantwoordelijke functie in een inspirerende werkomgeving (WTF 1)
  • Een baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Inschaling vanuit de CAO Primair Onderwijs op schaal D12 met een maximum bruto maandsalaris van € 6.665
  • Ruime opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen

Hoe verloopt de procedure?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV, motivatiebrief en videopitch vóór 31 maart 2024 naar s.vanbladel@spijtenburg.nl, gericht aan de leden van de sollicitatiecommissie.

De planning van het proces

De brievenselectie is op 3 april 2024 en vindt plaats op basis van je CV, brief en videopitch

  • De 1e selectieronde is 8 april 2024 in de middag
  • De 2e gespreksronde met de BAC is 11 april 2024 in de middag. De BAC brengt een advies uit aan de sollicitatiecommissie.
  • De sollicitatiecommissie doet een voorstel tot benoeming van een kandidaat en legt dit ter besluit voor aan het college van bestuur (CvB) van Delta-onderwijs

Alle gesprekken in de 1e en 2e selectieronde zijn bij Delta-onderwijs in Oosterhout. Een diplomacheck en een uitgebreid internetonderzoek is onderdeel van de voorselectie. We streven ernaar om voor de meivakantie de procedure afgerond te hebben, inclusief checken van referenties en arbeidsvoorwaardengesprek. Dit is gepland voor 18 april 2024 om 11.00 uur. De beoogde startdatum is per schooljaar 2024/2025.

Contactpersoon

‘Spijtenburg Werving en Advies’ staat Delta-onderwijs bij in werving en selectie. Sybille van Bladel is namens Spijtenburg contactpersoon voor deze vacature. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via bovenstaande mailadres of bel 0611 02 46 47.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: