Detachering - voor opdrachtgevers

Detachering - voor opdrachtgevers

Is jouw organisatie of instelling op zoek naar personeel dat voor langere of kortere periode een vacature kan invullen? Bij Spijtenburg vind je de juiste professional!

Onze professionals beschikken over de juiste diploma's en kwalificaties. Door hun kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden zijn ze altijd in staat om kwaliteit en continuiteit te leveren. En dit alles vanuit de passie die zij hebben voor het vak.

Met detachering via Spijtenburg beschik je dus over hooggekwalificeerd personeel dat direct en flexibel voor jouw organisatie inzetbaar is.

De voordelen van detachering via Spijtenburg

  • Wij dragen het werkgeversrisoco;
    Loondoorbetaling bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid;
  • Personeels- en salarisadministratie wordt volledig uit handen genomen;
  • Inzetbaar voor langere of kortere periodes
    Ideaal bij bijvoorbeeld ziektevervanging, zwangerschapsverlof of ondersteuning in drukke periodes;
  • Altijd professionele kandidaten;
  • Nieuwe werknemers brengen een frisse kijk en nieuwe ideeën met zich mee;
  • Bij een goed gevoel vanuit beide partijen bestaat de mogelijkheid om de professional over te nemen.

Het laatste nieuws

Afgelopen week debatteerde de tweede kamer over het arbeidsmarktbeleid in de zorg. Voor dit debat stuurde het ministerie van VWS een tussenrapportage van het onderzoek ‘De realiteit en waarde van flexwerk in de zorg’ naar de tweede kamer. Het gaat om een onderzoek van het CAOP en Kennisland, dat is gehouden onder diverse typen flexwerkers, zowel intern als extern, zzp’ers en uitzendkrachten.
Lees meer
Na zevenenhalf jaar stop ik als bestuursvoorzitter bij de onderwijsinstelling Salto. Vanaf maart ga ik beginnen met een nieuwe uitdaging: ik ga aan de slag bij Spijtenburg. Daarom wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen: mijn naam is Angelica Bus (56 jaar), tot voor kort dus werkzaam als bestuurder bij een grote onderwijsinstelling in Eindhoven. Bij Spijtenburg ga ik aan de slag als senior consultant op zowel werving & selectie als advies. Mijn passie ligt in het verder helpen van organisaties met bestuurlijke, organisatorische en personele vraagstukken in onderwijs, overheid en zorg. Ik heb erg veel zin om met deze nieuwe uitdaging te beginnen en met nieuwe mensen in contact te komen.
Lees meer
Eind 2019 heeft stichting Het Vergeten Kind een onderzoek uitgevoerd naar wisselende hulpverleners en de gevolgen hiervan, als onderdeel van de campagne: ‘Ieder kind een liefdevol thuis, stop het wisselen van hulpverleners’. Er wordt antwoord gezocht op vragen als: met hoeveel hulpverleners heeft een kind te maken? Hoeveel keer verhuist een kind, en hoeveel invloed heeft dat op zowel het kind als de hulpverlener? Voor dit onderzoek zijn 110 kinderen en 89 hulpverleners ondervraagd.
Lees meer
Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close