Ik zoek een interimmer

Tarieven

 

Onderwijs  Overheid  Zorg en Artsen

Ik zoek een interimmer / zzp'er

Wanneer je als organisatie op zoek bent naar een interimmer / zzp'er, dan is snelheid en zorgvuldigheid geboden. Je wilt een snelle voordracht ontvangen en deze moet aansluiten bij de vraag of het probleem.

Zorgvuldig gescreende interimmers

Wij bemiddelen al jaren succesvol interim-functies binnen het onderwijs, de overheid, de zorg en voor artsen en medisch specialisten. Hierbij dragen wij uiteraard alleen kandidaten voor die beschikken over een succesvolle staat van dienst binnen de branche. Zij zijn gescreend op ervaring, expertise en competenties. Daarnaast kijken wij ook goed naar de wensen en behoeften van de zzp kandidtaat. Waar wordt hij of zij gelukkig van en past dit bij de organisatie? Uiteraard hebben al onze interimmers / zzp'ers een geldige VOG.

Wanneer worden onze interimmers / zzp'ers ingezet?

Onze kandidaten kunnen o.a. worden ingezet bij ziekte, langdurig verlof, tijdelijke versterking van het team of opvanging van een zwangerschapsverlof.

Daarnaast is binnen het onderwijs en de overheid ook crisismanagement, verandermanagement, co-management en coaching van toepassing:

  • Crisismanagement
    Onze crisismanagers hebben ervaring met crisissituaties bij diverse opdrachtgevers. Doorgaans starten zij met het creëren van rust en vertrouwen, het snel en zorgvuldig analyseren van de problematiek en het uitvoeren van een verbetertraject.
  • Verandermanagement
    Onze verandermanagers hebben voor verschillende opdrachtgevers verandertrajecten doorgevoerd. Zij werken op een professionele en planmatige manier en zorgen ervoor dat het resultaat van hun werk zorgvuldig geïmplementeerd wordt.
  • Co-management en Coaching
    Onze coaches hebben uiteraard meerdere jaren ervaring met coachen. Zij doen dit op een planmatige manier. Bij aanvang stellen zij met de coachee de doelen vast. Ook worden afspraken gemaakt over de duur, de frequentie, de vertrouwelijkheid en de evaluatie.

Werkwijze

Je kunt persoonlijk contact opnemen met één van onze consultants. Het bespreken van de opdracht is een belangrijke eerste stap in het proces, een voorwaarde om de juiste kandidaat voorgesteld te krijgen. Wat is de reden waarom je een interimmer / zzp'er nodig hebt? Met welke opdracht gaat de hij of zij aan de slag? En welke resultaten wens je te bereiken? Concreet het resultaat benoemen geeft ons bij het kiezen en voorstellen van de interimmer / zzp'er een hoge mate van zekerheid (garantie) dat hij/zij de afspraak waar kan maken. Nadat de opdracht duidelijk is gaan onze consultants direct voor je aan de slag.

De voordracht
Binnen enkele dagen ontvang je de CV’s van kandidaten die eerder succesvol vergelijkbare opdrachten hebben uitgevoerd. Wij dragen in de meeste gevallen meerdere kandidaten voor. Zij kunnen immers wel voldoen aan de inhoudelijke criteria, het gesprek met jou als opdrachtgever, de menselijke klik is minstens zo belangrijk om de match te laten slagen.

Uurtarief
Natuurlijk heb je als opdrachtgever zicht op de uurtarieven van onze interimmers. Je kunt bij ons rekenen op een goede kandidaat met een eerlijk uurtarief. Bovenop het uurtarief van de kandidaat rekenen wij een bemiddeling fee.

Openstaande opdracht? Meld hem hier en wij gaan graag voor je aan de slag.

Meld hier je vacature