Ik zoek een interimmer

Ik zoek een interimmer

Wanneer je als organisatie op zoek bent naar een interimmer, dan is snelheid en zorgvuldigheid geboden. Je wilt een snelle voordracht ontvangen en deze moet aansluiten bij de vraag of het probleem.

Zorgvuldig gescreende interimmers

Wij bemiddelen al jaren succesvol interim-functies binnen het onderwijs, de overheid, de zorg, specifiek voor artsen en medisch specialisten. Hierbij dragen wij uiteraard alleen kandidaten voor die beschikken over een succesvolle staat van dienst binnen de branche. Zij zijn gescreend op ervaring, expertise, competenties zoals resultaatgerichtheid en bindend vermogen, persoonlijkheid, leiderschap en goede referenties. Wij kijken daarnaast hoe de interimmer in het leven staat, wat zijn zijn/haar waarden en normen en waar is hij/zij trots op. De voorgedragen interimmer heeft altijd iets extra’s te bieden. Daar selecteren wij op. Onze interimmers hebben een VOG en de diploma’s zijn opgevraagd (bij twijfel verifiëren wij de diploma’s.

Wanneer worden onze interimmers ingezet?

Overbrugging, tijdelijke waarneming
Bij bijvoorbeeld ziekte of langdurig verlof kan het nodig zijn om tijdelijk een ervaren interim-manager in te zetten.

Crisismanagement
Onze crisismanagers hebben ervaring met crisissituaties bij diverse opdrachtgevers. Doorgaans starten zij met het creëren van rust en vertrouwen, het snel en zorgvuldig analyseren van de problematiek en het uitvoeren van een verbetertraject.

Verandermanagement
Onze verandermanagers hebben voor verschillende opdrachtgevers verandertrajecten doorgevoerd. Zij werken op een professionele en planmatige manier en zorgen ervoor dat het resultaat van hun werk zorgvuldig geïmplementeerd wordt.

Co-management en Coaching
Onze coaches hebben uiteraard meerdere jaren ervaring met coachen. Zij doen dit op een planmatige manier. Bij aanvang stellen zij met de coachee de doelen vast. Ook worden afspraken gemaakt over de duur, de frequentie, de vertrouwelijkheid en de evaluatie.

Werkwijze

Je kunt persoonlijk contact opnemen met één van onze consultants. Het bespreken van de opdracht is een belangrijke eerste stap in het proces, een voorwaarde om de juiste kandidaat voorgesteld te krijgen. Wat is de reden waarom je een interimmer nodig hebt?, Met welke opdracht gaat de interimmer aan de slag? En welke resultaten wens je te bereiken? Concreet het resultaat benoemen geeft ons bij het kiezen en voorstellen van de interimmers een hoge mate van zekerheid (garantie) dat hij/zij de afspraak waar kan maken. Nadat de opdracht duidelijk is gaan onze consultants direct voor je aan de slag.

De voordracht
Binnen enkele dagen ontvang je de CV’s van kandidaten die eerder succesvol vergelijkbare opdrachten hebben uitgevoerd. Wij dragen in de meeste gevallen meerdere kandidaten voor. Zij kunnen immers wel voldoen aan de inhoudelijke criteria, het gesprek met jou als opdrachtgever, de menselijke klik is minstens zo belangrijk om de match te laten slagen.

Uurtarief
Natuurlijk heb je als opdrachtgever zicht op de uurtarieven van onze interimmers. Je kunt bij ons rekenen op een goede kandidaat met een eerlijk uurtarief. Het uurtarief van de kandidaat is inclusief reiskosten en eigen ondernemerskosten. Bovenop het uurtarief van de kandidaat rekenen wij een bemiddeling fee.

Contract
Ons aanbod is vrijblijvend tot het moment waarop wij contractuele afspraken hebben gemaakt over de inzet en het tarief van een kandidaat. De kandidaat, de opdrachtgever en Spijtenburg ondertekenen een overeenkomst, waarna partijen zich verbinden aan de overeengekomen werkzaamheden. De opdrachtgever kan zich beroepen op de afspraken met zowel de kandidaat als met Spijtenburg. Wij staan garant voor een professionele invulling.

Openstaande opdracht? Meld hem hier en wij gaan graag voor je aan de slag.

Meld hier je vacature

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close