Tarieven Artsen en Zorg

Spijtenburg begeleidt bij de vervulling van vacatures voor medisch personeel en andere professionals in de zorg. Wij werken op basis van “no cure-no pay”. Pas op het moment dat er een overeenkomst tussen uw organisatie en Spijtenburg voor de inzet van een kandidaat wordt gesloten, bent u een tarief verschuldigd.

 

A. Regulier dienstverband

Voor vacatures met een direct uitzicht op een regulier dienstverband bij uw organisatie. Het tarief is afhankelijk van de functie van de kandidaat en is een percentage van het brutojaarsalaris (inclusief vaste toelagen) op fulltimebasis van de aan te stellen kandidaat. Zie onderstaand schema.
 

B. Inzet van freelancers / waarnemers

Bij deze dienst huurt u via Spijtenburg een freelance kandidaat in. Spijtenburg draagt zorg voor de administratieve afwikkeling waaronder begrepen het opstellen van de overeenkomst.

Spijtenburg brengt vervolgens het uurtarief van de kandidaat alsmede een bedrag per uur aan bemiddelingskosten in rekening conform onderstaand schema. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de functie van de kandidaat.

C. Detachering / uitzending

De kandidaat komt in dienst van Spijtenburg en wordt uitgezonden naar uw organisatie. Spijtenburg draagt zorg voor de afdracht van de relevante belastingen en premies, reserveringen op basis van CAO.

Het uurtarief bedraagt het bruto uurloon van de kandidaat vermenigvuldigt met een factor tussen 2.2 en 2.7 (voor werkgeverslasten, vakantiedagen, reserveringen, etc. en het bemiddelingstarief).

Tarieven

 

 Functie  A  B
Verzorgende IG
MBO Verpleegkundige
10%  € 5,-

HBO Verpleegkundige
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Arbeidsdeskundige
Basis Psycholoog

12,5%  € 13,50
Verpleegkundig Specialist
GZ-Psycholoog
Basisarts
 15%  € 16,50
Klinisch Psycholoog
Profielarts
Medisch Specialist
15%  € 22,50
Niet zorg-uitvoerende functies
(Staf, management, bestuur, directie, RvT)
15% - 20% € 16,50 - € 22,50
     

 

"Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. "

Op al onze diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

We vertellen je er graag meer over!

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze consultants via 076 - 2063 333. Zij bespreken graag de mogelijkheden.

Op dit moment al een opstaande opdracht / vacature? Meld hem via onderstaand formulier en wij gaan graag voor je aan de slag.

Meld hier je vacature / opdracht

Het laatste nieuws

‘Diplomaterreur’ werd het genoemd. En dat is kwalijk ‘want door alleen naar diploma’s te kijken, doen werkgevers zichzelf en potentiële werknemers tekort.’
Lees meer
Doel van het voorstel is om het werken in loondienst in de zorg aantrekkelijker te maken (én daarmee het werken als ZZP-er in de zorg onaantrekkelijker te maken). Dit laatste geeft voor veel ZZP-ers onrust
Lees meer
Gaat AI recruiters vervangen is de vraag? Onwaarschijnlijk. Wel kunnen bureaus met een goede inzet van AI meer gerichte data genereren, kandidaten beoordelen en mogelijk hun kansen vergroten voor zowel de werving zelf als bij het binden van kandidaten
Lees meer
Blijf jij op de hoogte?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks binnen éen van onze branches!