Dordrecht
Referentie: SPS07289

ANIOS psychiatrie

Wat ga je doen?

Heb jij als ANIOS affiniteit met psychiatrie en werk je graag in een multidisciplinair team? Wil je een dertiende maand ontvangen en ben je bereid om, tegen een vergoeding, deel te nemen aan de bereikbaarheidsdiensten? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Als ANIOS ga je aan de slag in een betrokken team. Hier stel je onder regie en supervisie van een psychiater het klinisch behandelplan op. Dit voer je in multidisciplinair verband uit. Daarnaast:

  • Onderzoek en behandel je psychiatrische problemen.
  • Werk je samen met interne en externe verwijzers en contactpersonen.
  • Neem je deel aan diverse overleggen.
  • Neem je deel aan de bereikbaarheidsdiensten.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een GGZ instelling waar je start in de kliniek Psychiatrie en DD. Daar worden mensen behandeld met een ernstige psychiatrische aandoening, soms in combinatie met drugsgebruik. De afdeling waarop je gaat werken is verdeeld over twee leefgroepen. Het behandel- en begeledingsteam bestaat uit ongeveer 25 medewerkers.

Wie ben jij als ANIOS psychiatrie?

Als ANIOS ben je in het bezit van een BIG-registratie. Daarnaast ben je:

  • Sociaal vaardig naar patiĆ«nten en collega's.
  • Zorgvuldig en zorgzaam.

Wat krijg je?

Voor deze functie gelden arbeidsvoorwaarden en een salaris conform cao ggz. Ook krijg je:

  • Een eindejaarsuitkering.
  • Een vergoeding bereikbaarheidsdienst.

Ontvang nu een iPad, voor de periode van mei t/m december 2020, bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze ANIOS vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg, 076 2063 333, 06 3005 9574 of per e-mail: j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.